Jauns Reduced price!
20LED Saules Powered Tauriņš Optisko Šķiedru Pasaku String Var Gaismas Puse Izvēlēties Modeli, 2 Āra Apdare, Dārza Outdoo H8R8

20LED Saules Powered Tauriņš Optisko Šķiedru Pasaku String Var Gaismas Puse Izvēlēties Modeli, 2 Āra Apdare, Dārza Outdoo H8R8

€4.91

-45%

€9.09

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: saules optiskās šķiedras, optiskās šķiedras gloks, optisko šķiedru griezējs, optiskās šķiedras gaismas, ic skaņa, paneļa saules apgaismojums, optiskās šķiedras pirts apgaismojums, fiber optic lighting, digi, šķiedras star.

Produkta Apraksts:

1. Produkta nosaukums: 3.8 m 12LED saules optisko šķiedru tauriņš stīgu gaismas

2. Barošanas avots: 2 funkcijas, saules kontroles (long light + mirgojošs)

3. Krāsa: Četru krāsu

4. Stieples garums: 12LED autobusa garums ir 3.8 metri, svina stieples ir 2M, lampas atstarpe ir 0,15 M, tumši zaļš vads. 20LED kopējais garums 5M

5. Saules panelis: 2V 100mA akumulators: 1 1.2 V 600mAh AA Ni-MH akumulatoru

6. Produkta īpašības: 6 stundu uzlādes saskaņā saulains un spēcīgu gaismu, 8-16 stundas apgaismojuma naktī

6. Iepakojumā: neitrāla kaste

7. Iekšējais kārbas izmērs 14cm*7cm*9cm

8. Produkta apraksts: Saules LED gaismas stīgu ir dekoratīvs apgaismojums, kas izmanto saules enerģiju, un ir, kas sastāv no vairākiem LED gaismas.Lampu izmantojam augstas efektivitātes saules enerģijas paneļiem, kas var pārvērst saules enerģiju elektrībā un uzglabāt to iebūvēts akumulators LED gaismu izstarot gaismu.Unikālo gaismas kontroles tehnoloģijas var nodrošināt to, ka spuldzes tiek automātiski atskaitīta dienas laikā (kad gaisma ir pietiekami), un automātiski apgaismota naktī (ja apgaismojums ir nepietiekams).Turklāt šī lampiņa arī piemīt viegla uzstādīšana, ūdens un saules.Produkti tiek plaši izmantoti ceļiem, pagalmiem, vitrīnas, veikali, konferenču zālēs, posmos un citās vietās, it kā Ziemassvētku eglīte apdares gaismas var izveidot siltu un romantisku svētku atmosfēru.

Uzmanību!:

1. Pārveides efektivitāti, saules paneļi, ir skārusi gaismas intensitāti, un nepārtrauktu gaismu izstarojošās laiks, kad gaisma virkne var ietekmēt tādi faktori kā laika apstākļi, sezonālās izmaiņas, ģeogrāfisko izvietojumu, u.c., kas ir normāla parādība.

2. Ūdensizturīgs dizaina produktu ir tikai lietus un mitruma.Neiegremdējiet produkta ūdenī uz ilgu laiku.

3. Vienā galā virzuli ir ļoti asas, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai to lietošana būtu droša, un neļaujiet bērniem lietot to kā rotaļlietu, lai izvairītos no traumām.

Paldies par jūsu uzmanību, ka ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Modeļa Numurs DDP8286
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums BLUEKING
Ir Spuldzes Iekļauts No
Barošanas Avots Saules
Sertifikācija Nav

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti