Jauns Reduced price!
Somas ir 2021. Jaunu Sieviešu Soma Somā PU Ādas Grafiti Kausa Soma Somā Lielas ietilpības, Attēlu un Māte Soma Messenger Bag

Somas ir 2021. Jaunu Sieviešu Soma Somā PU Ādas Grafiti Kausa Soma Somā Lielas ietilpības, Attēlu un Māte Soma Messenger Bag

€26.46

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: mīlestība messenger kaste, kaste pārsteigums, graffiti paint, miracul kaste, pleca soma, grafiti tetovējums, soma pleca sievietēm, 6xl hip hop, graffiti music, soma sievietēm.

Atgriešanās politika:

Ne-kvalitātes problēmas nepieņemam atgriež,ja preces ir kvalitātes problēmas vai kas pieder pie mūsu kļūda cēlonis matu nepareizi precēm,mēs jums bezmaksas nomaiņa(pieprasījums nosūtīts Express,atdošanas ar klientu puses ir atbildīgas par,nosūtiet pastmarkas ar mums lācis),ja tieši pretī,tikai atgriešanās maksājumu,pastmarkas nebūs atbildīgs~nepieņem, lai samaksātu par atgriešanos.

Kvalitātes problēmas definīcija:

Audums ir acīmredzami caurumi

B, kreiso un labo būtisku asimetriju(stils iemeslu dēļ, izņemot gadījumus). Ja ir skaidrs, lielums,garums, utt.

C ir skaidrs, traipu krāsošana(līdz 1 cm, diametrs izmērs ir noteicošais)

Jo saņēmis preces 7 dienu laikā no jūsu atgriešanās pieprasījuma(saskaņā ar saņemšanas datumu, datums)beidzies nepieņemamu! Atpakaļ nosūtītās preces ir jaunas, nav lietotas,nav mazgātas,ne mākslīgi bojātas,jānodrošina iepakojuma un oriģinālos piederumus neskarts,oriģinālais zīmogs atgriešanās. Nepieņemiet kurjeru, lai maksātu par precēm. Citādi netiks veikta!

Šādos apstākļos nepieder kvalitātes problēmas nomaiņa diapazons:

1. Smaku problēmas. (Daži audumi dosies ar īpašu pārstrādi, iespējams, ir dažas savdabīga smarža. Daži noliktavā uzglabāšana ir savdabīga smarža)

2. Līnija no galvas nav apstrādi, tīru vai individuāli pie līnijas spiediena līnijas, utt.

3. Gaismas krāsu auduma mikro netīrs(lai padarītu pārdošanas procesā, kas varētu dot)

4. Auduma kvalitāti un pārskatāmību, utt. (nav standarta,personīgā sajūta un vēlmes, problēmas,nevar būt standarta un definīciju,lūdzu, saprast)

5. Izmantot mazgā preču nevar apmainīt

6. Nav sazinieties ar mums un informē, ka atgriešanās iemesls,neatļautu atpakaļ preces, netiks apstrādāti.

7. Nopietns atgādinājums nav kvalitātes problēmu par precēm, kas nav pieņemtas atpakaļ,kvalitātes problēmām var tikt atgriezta.

8. Par drukāšanas problēmu,liels skaits ražošanas drukas atsevišķu šķiet, smudge,poligrāfijas modelis nevienmērīga,ir normāla parādība,ne kvalitātes problēmu apstrādi.

9. Visas joslas malas, eļļa, somas,sānu Eļļa daļa izslēgta,apdrukas un krāsošanas(izdzēšami)un nav kvalitātes problēmu apstrādi.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Modes
Somas Tips Totes
Apdare Nav
Veidi, somas Somas & Crossbody somas
Modelis Tips Cietie
Interjers Interjera Slots Kabatas, Interjera Rāvējslēdzēja Kabatas, Interjera Nodalījumā
Godu Universāls
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Galvenais Materiāls PU
Slēgšanas Tips Rāvējslēdzēju & Hasp
Dzimums Sievietes
Ārpuse Sanesu Kabatas
Cietība Mīksts
Oderes Materiāls Poliestera
Forma Gadījuma Tote

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti