Jauns Reduced price!
IMILAB 016 4gab Smart Ip Kameras 1080P Wifi Kamera Nakts Vision360°Panorāmas Video Novērošanas Kameru Baby Monitor Pasaules Versija

IMILAB 016 4gab Smart Ip Kameras 1080P Wifi Kamera Nakts Vision360°Panorāmas Video Novērošanas Kameru Baby Monitor Pasaules Versija

€65.84

-50%

€131.69

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: 4k action camera, kamera v380, kamera imilab, kamera surveil, IMILAB, kamera yoosee, mijia imilab kamera, kamera gimbal ptz, baby monitor monitori, kamera icsee.

Cienījamais klients, loģistikas mēs izmantojam, ir Zidaapmetums.lv Standarta Piegāde.Jums ir nepieciešams, lai maksāt tarifu sevi.Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums.

IMILAB mērķis ir vislielākais klientu apkalpošanu.Mūsu produkti ir garantēta vienu gadu garantija.Laikā garantijas dienas, mēs nosūtīsim jums jaunais postenis bez atgriešanās, ja produkts ir jebkura programma, kļūda, izņemot bojāts cilvēka darbības faktori.

Globālo versiju IP kameras no IMILAB sniegt labāku pieredzi lietotājam.Piemēram, Slaidu Pagriešana, baby raudāt atklāšanu.

Jūsu mājās ir vienmēr jūsu kabatā.Jūs varat skenēt QR kodu un lejupielādētu Mi Mājās App.IMILAB IP Kamera var strādāt arī ar Mi Mājās App.

Jūsu mājās ir vienmēr jūsu pusē.Ar palīdzību IMILAB ir AI inženieri, IMILAB IP kameras ir ne tikai fotokamera, jo Tas ļauj jums palikt kopā ar savu bērnu, mājdzīvnieki un ģimenes.

Tikai runāt ar savu bērnu vai mājdzīvnieki, izmantojot IMILAB IP Kameru, kad esat ārpus.Dažreiz viņi vienkārši nepieciešams, aprūpes un komfortu.

Kamera var pagriezt un kontrolē Mi mājās APP.Tā Atbalsta 96° uz Augšu-uz leju, un 360° Horizontāla rotācija.

Summa pikseļi 1080P ir 2.25 reizes VAIRĀK nekā summa, 720P, tas nozīmē, ka jūs varat apskatīt jūsu mājas skaidri visu laiku.

Aprīkots ar 4 Spuldzes 850lm Centrālās un F3.2 Diafragmas atvērums, pat tad, ja attēls tiek automātiski pārslēgts uz Melnā un Baltā sakarā ar ļoti zemu gaismas, attēlu vēl var gaišāku un vairāk detalizētu tipiski, salīdzinot ar citām kamerām.

Papildu H. 265 video kodējumu, ir daudz efektīvāks un uzglabāšanas taupīšanas, sasniedz mazāk uzglabāšanu, izmantošanu un ātrāku video straumēšanu.

Kamera ir iepriekš instalēta ar rotācijas bāzes, un to var novietot uz galda, loga, griestu vai sienas.Apgriezta uzstādīšana ir iespējama ar nelielām kameras iestatījumu maiņa.

Kamera ir iepriekš instalēta ar rotācijas bāzes, un to var novietot uz galda, loga, griestu vai sienas.Apgriezta uzstādīšana ir iespējama ar nelielām kameras iestatījumu maiņa.

Izveidi ir arī ērti:

• Lejupielādēt Mi Mājās App

• Jauda kamera

• Sākt App un izveidot savienojumu ar kameru

Savienojuma Veids Ar vadu
Funkcijas Nosaukums 3 iekštelpu wifi kamera
Savietojams ar android 4.4, iOS 9.0 vai vēlāk
Rezolūcija 1920 x 1080
Infrasarkano
Balss Bi-virziena
Sertifikācija CE, FCC
Modeļa Numurs CMSXJ16A
Kontaktdakšas Tips ASV plug, AU Plug, UK Plug
Jauda Elektroapgādes
Ieejas Jauda 5v 2a
Zīmola Nosaukums IMILAB
Veids video
attālums 10M
Funkcijas Nosaukums 5 ptz kameras
Funkcijas Nosaukums 2 xiaomi kameras telpās
Iezīme Intercom, IP Tīkla, Mobile Phone, Mazulis Raudāt, Signalizācija, Kustības Detektoru,, Remote control
Akumulators No
Saikne WiFi 2.4 GHz
Displeja Tips Krāsa
Uzmanību 3.2 MM
Nakts Redzamības Iekārtas 850nm infrasarkanās led
Fokusa Garums F3.2
strāvas adapteris ES plug
Funkcijas Nosaukums 1 xiaomi kamera
Video Izšķirtspēja HD 1080P
Bezvadu Diapazons 10M
Objektīva Tips CMOS
Video Kodēšana H. 265
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Nosaukums 4 ip kameras

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti