Jauns Reduced price!
MD6350 Profesionālās Pazemes Metāla Detektors Zelta Meklētājs Dārgumu Mednieks MD-6350 LCD Displejs Metāla detektors Pinpointer Spole

MD6350 Profesionālās Pazemes Metāla Detektors Zelta Meklētājs Dārgumu Mednieks MD-6350 LCD Displejs Metāla detektors Pinpointer Spole

€116.80

-24%

€155.73

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: detektori pinpointers, md6350 tinumu aizsardzība, detektors zelta, zelta panna, vadu savienotājs, metāla detektors, detektors md 6350, md 6350 spole, zelta sietu, visas metāla detektors.

Profesionālās MD6350 Pazemes Metāla Detektors DD Spole Ūdensizturīgs Dārgumu Mednieks Visas Metāla Meklētājs Monētas Pinpointer Atklāšanā

MD-6350 Pazemes Meklēšanas Zelta Metāla Detektors ar LCD displeju un Skaņas Norādes Režīmā

MD-6350 ietver ekskluzīvas Mērķa ID tehnoloģiju un patentēto diskriminācijas iezīmes.Šī tehnoloģija piedāvā divas indikatora skalas, kas ļauj jums redzēt detektora diskrimināciju iestatījums (Mazākā Mērogā), kā arī analīzi par katru konstatēto mērķis (Augšējā Skala)

MD-6350 arī piedāvā Uzlabota Dzelzs Izšķirtspēja (papildu izšķirtspēju, kas atdala vēlams mērķi no dzelzs junk pārblīvēta jomās) un standarta 8.5" x 11" elipsveida Dubultā-D searchcoil konstruēts, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju, jo grūtāks mineralizētu augsnēs.

MD-6350 metāla detektors, kas ir modernākais šāda veida ražošanas nozare.Vai jums ir pieredze vai iesācējs, šī mašīna ir labi piemērota, lai widevariety jūsu atklāšanai vidē.Ar Viena Pieskāriena darbību, theMD-6350 ieslēdzas ar pieskārienu vienu pogu, noregulējiet viegli groundminerals un ir uzreiz gatavs, lai sāktu meklēšanu.

Barošanas Četras AA baterijas Jutība 8 iestatīšanas darbības režīmi: Visu metālu, Rotaslietas,paražas,relikvijas,monētas,pinpointer Spole ir 8,5*11"cm ūdensizturīgs meklēšanas spoles ar kabeli Audio Trīs toņu audio Atklāti norāde LCD displejs Akumulatora Stāvokļa Indikators jā Atšķirt melno un krāsaino Garantija 2 gadi

Funkcijas

Režīms—Norāda, ar kuru no pieciem noteikšanas veidiem (Nulle, Rotaslietas, Paražas, Relikvijas, Monētas) ir izvēlēts iezīmējot attiecīgo vārdu uz LCD ekrāna.

Mērķa ID Leģenda—Darbojas kopā ar Mērķa ID Kursora, lai norādītu mērķi, ir ticams, identitāti.

Mērķa ID Kursora (Augšējā Skala)—Mērķa ID kursora, saistībā ar Mērķa ID Leģenda, norāda iespējamās identitāti, atklāti mērķi.Theupper skala sastāv no divpadsmit (12) grafiskais segmentu Target ID.

Apakšējās Skalu—zemākā mēroga, vai Iecirtums Diskrimināciju Mērogā, norāda diskriminācijas modelis.MD-6350 radīs skaņas mērķa atbildes pikseļi, kas ir ieslēgts, un nav dzirdama atbilde tiem, thathave bijis izslēgts.Mērķa ID Kursora vienmēr norādīt visus mērķus.Diskriminācija modeli var pielāgot, mainot režīmus un / orusing ar DISCRIM un Pieņemt/Noraidīt (√/×) spiedpogas) izceļas (skatīt 13. lpp.).

Monētu Dziļuma Indikators—dziļums monēta, vai līdzīga izmēra mērķa, tiek norādīts 2-collu pieaugumu Akumulatora Līmeņa Indikators—Norāda pašreizējo akumulatora uzlādes stāvokli.

Jūs varat sagaidīt no 20 līdz 40 darba stundas atkarībā no akumulatora veida andquality.Piekļūt un nomainīt baterijas, atbīdot vāciņu kontroles mājokļiem.Izņemiet baterijas, ja MD-6350 tiks saglabāti ilgāk nekā 30 dienas.

Jutības Indikators—MD-6350 ir astoņas (8) iestatījumi jutību.

Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Zīmola Nosaukums Tricorpower
Modeļa Numurs MD-6350
DIY Piederumi Metālapstrāde
Sertifikācija Nav
Barošanas Veids Akumulators-Jaudīgā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti