Jauns Reduced price!
Regulējams Metāla Augu Stāvēt Plaukts Balkons Dārza Ziedu, Augu Stāvēt Bonsai Displejs Glabāšanas Puķu Podu Turētājs, Plaukti Poda Paliktni

Regulējams Metāla Augu Stāvēt Plaukts Balkons Dārza Ziedu, Augu Stāvēt Bonsai Displejs Glabāšanas Puķu Podu Turētājs, Plaukti Poda Paliktni

€7.18

-28%

€10.11

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: podu statīvs, plaukts puķu pods, artifici ziedu, augu pot plauktā, stūra augu stendi, iekštelpu, metāla pods, bambusa ziedu stends, augu stāvēt līmenis, puķu statīvs, puķu plaukta stāv.

Funkcijas:

1. Iekštelpu Displeju Rūpnīcas Īpašnieks:Paplašināma augu turētājs, kas paredzēts Iekštelpu augu displeja, piemēram, čūska augu, alveja, miera lilija, palmu koku, ficus zīda koku, pundurkociņš koku utt.Ideāls beautifying jūsu mājās, birojā, ieejas, viesistaba, guļamistaba, uzlabot skaistumu jūsu augu & iekštelpu dekori.Ģimenes ar mājdzīvniekiem, tas novērstu jūsu mīlēja mājdzīvniekus no nejauši ēšanas augu. (Pot& Augu, Kas Nav Iekļauti)

2. Regulējams Poda Stāvēt: platums no mūsu istabas augu statīvu var regulēt no (aptuveni) 9.6 CM/24.5 CM (aptuveni) 14.2 CM/36 CM, kas ļauj jums izvietot augus, dažādu izmēru.Poda turētājs var attiecīgi pielāgot, lai tā varētu turpināt saukt jebkuru augu pot vēlaties.Tās daudzfunkcionāls dizains ir piemērots visa veida puķu podi un vāzes.

3. 2 Augstums Iespējas, lai apmierinātu jūsu dažādām reklāmas un vajadzības, mēs esam izstrādājuši 2 augstums iespējas, proti, (par) 3.1 COLLU/8CM un (aptuveni) 8.1/INCH20.5CM.Vienkārši pabīdi ziedu stāvēt, lai palielinātu jūsu augu noķert vairāk saules un gaisa plūsmu, lai padarītu augu augt augstāks un labāk, un stāvēt ir liels reklāmas mērķis.

4. Smago Metālu Augu Stāvēt: Šo augu pot turētājs ir izgatavots no profesionālās izturīga, augstas kvalitātes metāla, demonstrējot, izmantojot klasiskās melnās virsmas aerosola krāsu tehnoloģija, ūdensizturīgs un rūsas izturīgs.Viengabala krusta un kājiņas ir izgatavoti no bieza dzelzs materiāla, kas ir spēcīga un izturīga.Piezīme: iekšējais diametrs stāvēt caurules ir 16.9 mm/0.67 gadā (aptuveni) (citi ir mazāks nekā 16 mm/0.63)(par), tādēļ to var veikt maksimālā pieļaujamā slodze ir 80 lbs.

5. Izturīgs un Smags: Viegli Uzstādīt.Montē ar 4 regulējamiem kāju statīvi & 1 sabiedrība spraišļiem ar 4 naglas, H-veida stingras konstrukcijas nesabruks vai kropļo pat, ja gultņu ļoti smags pot.Papildu 4 anti-slip kāju spilventiņi palielinātu berzi un saglabāt stāvēt stipriem & non-slidens.

6. Ideāla Dāvana: Mūsu Metāla Ziedu Stends ir stilīgs dizains, laba kvalitāte, un kas un izsmalcināts iepakojums.Pakete nāk ar skaidru instrukcija uzstādīšanai.Tā ir ideāla dāvana izvēle jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.

Specifikācijas:

Nosaukums: Regulējama Metāla Augu Stends

Materiāls: metāla

Krāsa: Melna

Produkta izmērs: minimālais izmērs: apmēram 24,5*24.5*31cm/9.65*9.65*12.20 jo, maksimālais izmērs: aptuveni 36*36*31cm/14.17*14.17*12.20 jo

Iepakojuma izmērs: aptuveni 32*17*7cm/12.60*6.69*2.76 jo

Produkta svars: aptuveni 786G

Iepakojuma svars: aptuveni 900G

Iepakojuma Saraksts:

1 Komplekts Poda Stāvēt (tai skaitā 1*krusta turētājs, 2*T jums, 4*skrūvi, 1*uzgriežņu atslēgu)

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Iestatīt Tipu No
Veids Podu Paliktņi
Modeļa Numurs Regulējams Metāla Augu Stends
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdares Citi
Materiāls Metāla

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti