Jauns Reduced price!
Foot Massager Dušas Kāju Skruberi Cleaner Duša ar neslīdošu piesūcekņus, lai Salapot Atmirušās Ādas, Kāju Masāža

Foot Massager Dušas Kāju Skruberi Cleaner Duša ar neslīdošu piesūcekņus, lai Salapot Atmirušās Ādas, Kāju Masāža

€8.89

-38%

€14.34

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: cami leopard, paklāju viesistabā, suka kājām, vannas istaba iesūkšanas, dušas paklājiņš, kāju massag, paklāju tīrīšanas iekārta, gulta masāžas paklājiņš, cute bathmate, kāju balsts dušas.

Foot Massager Dušas Kāju Skruberi Cleaner Duša ar neslīdošu piesūcekņus, lai Salapot Atmirušās Ādas, Kāju Masāža

👍Kāju spa massager jums, lai mazinātu nogurumu un tīru atmirušās pēdu jūsu ikdienas vannas un dušas.Kājas skruberi ir paredzēts, lai sniegtu jums brīnišķīgi foot spa, pieredze ērtības jūsu mājās. 👍Kājām tīrīšana massager ir lielisku elastību un tvirtumu, un tas ir viegli izturīgs pret novecošanās faktori, piemēram, ūdens, siltuma, pelējuma, mitruma un ķīmisko vielu dušas želeja.Kājas tīrīšana massager funkcijas vairāk nekā tūkstoš masāžas sari efektīvi tīrīt zoli, noņemt atmirušās un masāžas katru punktus. 👍Jums nav apnikt, lai saliekt un stiept, vienkārši pārvietot jūsu kājām un atpakaļ uz masāža sari, kas palīdz veicināt asins cirkulāciju un uzlabot savu veselību.Šo pēdu masāža paklājiņš var ne tikai salapot, bet arī atbrīvot kāju smaku un pēdu slimībām. 👍Aizmugurējo kāju suku skruberi ir spēcīgs piesūcekņus, ka pārliecinieties, vai pēdu birste skruberi ir fiksētas un netiks slaidi apkārt, kamēr, izmantojot.Un footbrush var viegli absorbēt pie koka mucas, dušas grīdas un vanna.Ar ērtu āķa caurumu, kāju iztīrīšanas var viegli pakārts uz veikalu un sausa pēc lietošanas. 👍Labākā Dāvana jebkurā Vecumā!Ideāls bērniem, lai saņemtu visas smiltis pie pēdām pēc tam, kad spēlē par smilšu kastes, pieaugušajiem, lai mazinātu nogurumu pēc saspringtas darba dienas, par grūtnieces un veci cilvēki, kas ir nepiemērota, lai saliekt uz leju, lai baudīt pēdu masāža, pacientiem, lai mazinātu sportista pēdas un ilgtermiņa kāju problēmas.

Priekšrocības, Izmantojot Kāju Dušas Masāžas Paklājiņš:

1. Salapot pēdu ādu, lai izdaiļot jūsu kājām. 2. Mīkstina rumbojums un mazina sāpes, ko izraisa tulznas. 3. Atbrīvot pēdu un kāju nogurums pēc darba, pārgājieni, skriešana, u.c. 4. Vieglums, sportista pēdu, kāju smaku un citu ilgtermiņa kāju problēmas. 5. Rūpīgi notīriet starp pirkstiem un pirkstiem, kas ir viegli aizmirst ikdienas uzkopšana. 6. To var izmantot arī kā ķermeņa skruberi masāžu un pīlingu augšstilbu, gurnu, muguras un tā tālāk. 7. Uzlabot asinsriti un masāžas punkti uz pēdām, lai veicinātu veselīgu ķermeni. 8. Ideāli piemērots grūtniecēm, veciem cilvēkiem un pacientiem, kas ir nepiemērota, lai saliekt uz leju, lai baudīt kājām, tīrīšana, masāža.

Silta Dāvana Visām Vecumu Grupām:

🎁 Ideāls bērniem, lai saņemtu visas smiltis pie pēdām pēc tam, kad spēlē par smilšu. 🎁 Ideāli piemērots pieaugušajiem, lai mazinātu nogurumu pēc noguris braukā un aizņemta darba diena. 🎁 Ideāls pacientiem, lai mazinātu sportista kājas un citi ilgtermiņa pēdu problēmas. 🎁 Ideāls grūtnieces un veci cilvēki, kas ir nepiemērota, lai saliekt uz leju, lai baudīt pēdu masāža.

Iepakojuma Saraksts:

1 * Tīrīšanas Pēdas Masāža Skruberi

Modeļa Numurs HP-FM-13
Materiāls PVC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piemērots Visu vecumu
Iezīme Eco-Friendly
Pieteikums Vannas istaba
Svars 365g
Stils Mūsdienu
Krāsa Zaļa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti