Jauns Reduced price!
Bluetooth URĪNA ANALIZATORS BC401 2.4

Bluetooth URĪNA ANALIZATORS BC401 2.4"LCD MicroUSB Monitors 11 Parametru Pārbaude+100gab teststrēmeļu

€118.23

-9%

€129.93

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: glikozes, glikozes monitors, ketoni teststrēmeļu, sugru, narkotiku tests, asins spiediena testa mašīna, glucometro, cukura testeris, spektra analizators, antigēnu tests.

Īss Ievads:

BC401 Urīna Analizators ir augstas precizitātes, intelektuālā instruments, kas ir izpētītas un attīstītas, balstoties uz mūsdienu optika, elektronika, datorzinātnes un citas modernas tehnoloģijas klīniskās pārbaudes urīna.GLU, BIL, SG, KET, BLD, PRO, URO, GNĪDA, LEJA, MK un PH urīnā, var pārbaudīt, izmantojot to ar īpašu testa strēmeles.Un tas ir piemērots izmantošanai slimnīcu, kopienas veselības dienesta, klīnika, epidēmijas stacijas un ģimenes, utt.

Funkcijas: Augsta spilgtuma un baltā LED, funkcijas ilgu mūžu un labu stabilitāti.Displeja bagātīgs saturs ar 2.4" LCD, izvēles valodas: Ķīniešu un angļu valodā.Lietotājam draudzīgs interfeiss.Pēc izvēles vienībām: starptautiskā vienība, parasto vienības un simbolu sistēma.Uzraudzību visā testa procesā, auto-raksturu un audio uzvednes.Saderīgs ar 8., 10. un 11.-parametru testa strēmeles.Standarta MicroUSB saskarne, Bluetooth interfeiss.

Rezultāti: Testa objektus: GLU, BIL, SG, KET, BLD, PRO, URO, GNĪDA, LEJA, MK un PH.Testa princips: RGB tricolor Atkārtojamība: CV≤1% Stabilitāte: CV≤1% Displejs: 2.4" krāsu LCD Darba režīms: viens solis Testēšanas ātrums: 60 testi/stundā, Datu glabāšana: Uzglabāšana 500 parauga datus, kas var pieprasīt testa datumu, parauga Nav.un lietotāja vārdu.Interfeiss: Standarta MicroUSB saskarne, Bluetooth interfeiss.Barošana: DC5V 1A, iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija bateriju(3,7 V 1900mAh)

Piederumi: Strāvas adapteris, USB kabelis, Lietotāja Rokasgrāmata teststrēmeli

Fiziskas pazīmes:

Izmērs:126mm(L) x 73.5 mm(W) x 30mm(H)

Svars: aptuveni 0.18 Kg.

izmērs BC401
Zīmola Nosaukums CONTECMED
Vienuma Tips Asins Glikozes
Izcelsme Ķīna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti