Jauns Reduced price!
Yuzuoan anime taures spēļu pele spilventiņu klēpjdators spēļu pele spilventiņu spēlētāju spēļu pad piemērots CS IET DOTA LOL

Yuzuoan anime taures spēļu pele spilventiņu klēpjdators spēļu pele spilventiņu spēlētāju spēļu pad piemērots CS IET DOTA LOL

€1.77

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: peles paliktņa anime levi, peles paliktņa anime vīrietis, peles paliktņa anime gigante, peles paliktņa anime noblesse, maouse pad anime, peles paliktņa anime de, led peles paliktņa anime, peles paliktņa anime natsu, mazgājams peles paliktņa anime, peles paliktņa anime rezro.

Laipni lūgti mūsu veikalā

Lūdzu, izlasiet šos norādījumus uzmanīgi pirms pērkat

1: ieteicams izmantot standarta piegādes metodi no Zidaapmetums.lv platformu, lai nosūtītu produktu, jo tas var nodrošinātu ātru un pilnu sekošanas paketes.Patiesībā, papildu kuģniecības izmaksas, jūs maksājat ir tā vērts. (Ja jūs iegādāties trīs vai vairāk šo produktu uzreiz, mēs jums uzlabot standarta kuģniecības maksa par brīvu.Paldies!)

Piemēram: Zidaapmetums.lv Saver Shipping, Zidaapmetums.lv Standard Shipping, Īpaša Līnija-YW.

2: Bezmaksas piegāde vai ekonomisko nosūtīšanas metodi.Saskaņā ar mūsu pieredzi, tas parasti ilgst 60-90 dienas ierodas.Ja jums nav saņēmis preces, gandrīz 90 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes aizsardzības laiks.Jūsu līdzekļi ir droša laikā aizsardzības periodu.Neuztraucieties, jums vienkārši ir jāgaida pacietīgi.Mēs nepieņemam strīdus 90 dienu laikā, jo tas ir post office problēma, tas nav tas, ko mēs gribam, lai tā notiktu, mēs arī ceram, ka jums ir laba iepirkšanās pieredzi, pretējā gadījumā, lūdzu, nav nopirkt.Lūdzu, saprast un sadarboties, paldies.

Piemēram: Cainiao Super Ekonomiku, Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules, Yanwen Ekonomikas Aviopasta.

3: Lūdzu, atļaujiet neliela atšķirība starp krāsu parādīts par mūsu produktu un datoru monitoru, jo fotogrāfijas augšupielādēt datorā ir īpaši beautified, mēs kontroles mazākais krāsu atšķirība, esiet droši.

4. izejvielas, peles paliktnis ir gumijas, kas ir karsēts ražošanas procesa laikā.Tāpēc, pēc ilgstošas noslēgšanas un transportu, būs rubbery smarža, kad atvērts.Tas pazudīs pēc pāris dienu lietošanas.neuztraucieties.

Blakus apskatīt produktu displejs

Produkti Statusu SASTĀVS
Piemērota Vieta ģimenes/office/portatīvo datoru
Modeļa Numurs Maza izmēra
Līdzeklis 1 Mazs un viegli nest
Stils Aizsardzība Pret Radiāciju
Iezīme 2 Gumijas apakšā novērš bīdāmās
Vai, lai bloķētu malas NO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 3 Vienmērīgu un ātru kustību
Iepakojums
4. funkciju Dabiskais kaučuks ir mīksta
Produkta numurs 2021062887-2021062899
izmērs 22x18x0.2cm
Funkcija 5 Precīzu peles pozicionēšanas
Materiāls Gumijas
Zīmola Nosaukums Yuzuoan

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti