Jauns Reduced price!
Par Oculus Quest 2 VR Brilles Magnētisko Briļļu Anti-Zils Lēcas Rāmja Klipu Objektīva Aizsardzību Oculus Quest2 VR Piederumi 1Pair

Par Oculus Quest 2 VR Brilles Magnētisko Briļļu Anti-Zils Lēcas Rāmja Klipu Objektīva Aizsardzību Oculus Quest2 VR Piederumi 1Pair

€14.79

-68%

€46.23

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: quest 2 siksna, quest 2 len, dash komplekts kia picanto, pagaidu prizmu brilles, vr austiņas, oculus quest2 galvas siksna, vive, magnija briļļu rāmjus, quest 2, stikla vr.

Aizzīmju Punktiem:

1、Anti-scratch Mazgātājs: anti-scratch mazgāšanas brilles izmanto, lai aizsargātu brilles no skrāpējumiem VR objektīviem.Tā var fit Oculus Quest 2.

2、Anti-zila Gaisma:anti-zila gaisma objektīvs var novērst zilā gaisma no kairina acis.Tas var efektīvi izolēt ultravioletajiem stariem un radiācijas un var zilās gaismas filtru, kas piemērots ilgtermiņa iegremdēšanai VR pasaulē, nejūtot nogurumu.

3、Ievietošanas Veida Tuvredzība Objektīvs Rāmis:rāmis ir speciāli pielāgoti tuvredzība cilvēki.Jūs varat izvēlēties pareizo lēcu ielikt rāmī, atbilstoši jūsu tuvredzība, lai jūs don 't ir nepieciešams valkāt brilles vairs (Ņemiet vērā, ka tuvredzība lēcas nav iekļautas).

4、Viegli Uzstādīt: Pirmkārt, pievērst uzmanību, lai atšķirtu L un R. Otrkārt, instalēt lēcas, anti-scratch gredzenu uz Oculus Quest 2 lēcas.Droša viena gala objektīvs aizsardzības kadru, un nospiediet uz otru galu uz leju.Kad jūs dzirdat klikšķi, tas nozīmē, ka instalācija ir bijusi veiksmīga.Beidzot magnētisko anti-zils lēcas rāmja uz objektīva anti-scratch gredzenu.

5、Uzlabot VR Pieredze: Speciāli izstrādāts lēcas rāmja, lai tuvredzīgs cilvēki,kas jums vairs nav jāuztraucas, ka brilles būs nulles VR objektīvs.

Iepakojuma Saraksts:

2*Anti zils lēcas ;

2*Seguma veida tuvredzība objektīvs rāmis (lēcas var tikt pielāgota, ne tostarp lēcas)

All-in-one Virtuālās Realitātes Brilles No
Real-time Map Construction No
Saderīgu Ierīci No
Wireless network Type -
Iepakojums
Modeļa Numurs -
FOV -
3D Glasses Type Virtuālā Realitāte
Sensora Tips -, Anti-zilās Brilles Magnētisko Briļļu par Oculus Quest 2
Komplektā Komplektā 1
Veids Biocular
displeja skaits Nav
Iestatīt Tipu Glasses Only
Skatīšanās Pieredzi Ne-Telpisku
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Controllers No
Ostas -
Sertifikācija Nav
Base Stations No
Zīmola Nosaukums Rondaful
Kamera No
Gesture Recognition No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti