Jauns Reduced price!
VR Piederumi, PU Ādas Acu Maska Vāks Oculus Quest 2 VR Brilles Aizsardzības Mat Gaismas Pretbloķēšanas Deguna Pamatni Ar VR Objektīva Vāciņš.

VR Piederumi, PU Ādas Acu Maska Vāks Oculus Quest 2 VR Brilles Aizsardzības Mat Gaismas Pretbloķēšanas Deguna Pamatni Ar VR Objektīva Vāciņš.

€14.71

-61%

€37.72

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: quest 2 siksna, dash komplekts kia picanto, vr austiņas, oculus quest2 galvas siksna, dh cilmes, occulus quest 2 sejas vāciņu, quest 2, stikla vr, oculus rift vr, vr.

VR Piederumi, PU Ādas Acu Maska Vāks Oculus Quest 2 VR Brilles Aizsardzības Mat Gaismas Pretbloķēšanas Deguna Pamatni Ar VR Objektīva Vāciņš.

Funkcijas: 1. Saglabāt Oculus Quest 2 Tīru un Sweatproof: Par Oculus Quest 2 Sejas Segums ir izgatavots no PU ādas un putu sūklis, mīksts un ērts.Tā var saglabāt jūsu Quest 2 VR austiņas tīru un izvairītos no piesūkušās ar sviedriem.Tas var dot jums vairāk koplietošana un pieredzi, un jūs varat dalīties ar jūsu VR ierīce sakot ar ģimeni un draugiem.

2. Elastīga, labi vēdināmās un Mīkstu Sejas Interfeiss Leņķis: Par Oculus Quest 2 VR sejas interfeiss turētājs pieņem unikāla dizaina ventilācijas atveres un izplūdes atverēm.Tas var izplūdes gāzes, kas rodas VR brilles, bet nav noplūdes indikators.Sejas interfeiss vāciņš ir izgatavots no īpaša materiāla, TPU, kas ir mīksta un elastīga.Tas ļaus jums justies ērti un nepiespiesti.

3. Labāk VR Redzējumu un Gaismas Noplūdes Novēršana: Aprīkota ar 2 maināmiem PU ādas putu ietver (8mm un 12mm) un 2 Sānu Ķīļi ādas putu polsteri, kurus var pielāgot, lai vairāk cilvēku sejas formas un redzējumu.Tās ir viegli tīrīt, tikai izmantojiet drānu vai mitru drānu, lai novērstu sviedru.

4. Viegli lietojams: Noregulējiet no PU ādas putu vāciņu uz sejas saskarne grupu uz šo produktu, lai padarītu PU ādas putu segtu piemērots jūsu sejas.Ikviena cilvēka sejas vaibsti ir dažādi, daži ir kvadrātveida sejas, dažas ir apaļas sejas.Pirms izmantot, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu PU ādas putu segšanai saskaņā ar jūsu sejas.Mēs piedāvājam plānas un biezas PU ādas putu vāka un divas sānu ķīlis ādas putu spilventiņi, ko var izmantot vairāk cilvēku.

5. Leakproof Pad un Objektīva Aizsardzību: silikona deguna spilventiņi var novērst gaismas noplūdi lietošanas laikā un sniegs jums labāku VR pieredzi.Pasūtījuma VR objektīva vāciņš ir izgatavots no augsta blīvuma EVA, kas aizsargā, lai Oculus Quest 2 glāzes no skrāpējumiem, netīrumiem un putekļiem.

Iepakojuma Saraksts:

1*Sejas Interfeiss Leņķis Oculus Quest 2

2*Sejas Ādas Vāciņš(8mm/ 12mm) par Oculus Quest 2

2*Sānu Ķīlis Ādas Putu Pamatni

1*hermētiskam Deguna Pamatni

1*VR Objektīva Vāciņu, lai Oculus Quest 2

1*Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

1. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, produkts ir kādu izmēru pielaides.

Kamera No
All-in-one Virtuālās Realitātes Brilles No
displeja skaits Viena
3D Glasses Type Virtuālā Realitāte
Veids Hibrīds
Zīmola Nosaukums Rondaful
Ostas Brilles piederumu komplekts
FOV Brilles piederumu komplekts
Controllers No
Base Stations No
Sertifikācija Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu Ierīci Viedtālruņi
Sensora Tips 7 In1 Par Oculus Quest 2 Nomaiņa PU Sejas Ventilācijas Cusion
Modeļa Numurs Oculus Ques 2, VR Sejas Vāciņu
Wireless network Type Brilles piederumu komplekts
Skatīšanās Pieredzi Interaktīvās
Gesture Recognition No
Real-time Map Construction No
Iepakojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti