Jauns Reduced price!
350ml Augsta Papēži Formas Viskijs Karafi Kristāla Glāzi Vīna Pudele Sievietēm Dāvanu

350ml Augsta Papēži Formas Viskijs Karafi Kristāla Glāzi Vīna Pudele Sievietēm Dāvanu

€11.36

-52%

€23.68

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: pudele vīna, unikālo dzērienu karafi, bumbu nestuvēm vīriešiem, dekantē, kausa stikla, caraf, viskijs metāla kastē, viskija pudeli, karafi, kaste tējas, stikla vīna.

Apraksts:

Unikālo Viskijs Karafi: Elegantas augstpapēžu kurpes formas viskijs karafi jauda ir 350ml, ar tievs papēdis stabils stāvoklis, kas ir ne tikai skaista, bet arī praktiska.

Roku Izpūstas: Šī decanter ir pilnībā roku darbs, un ar roku izpūstas ar kvalificēti amatnieki, lieliski handcrafted, unikālu augstpapēžu kurpes forma pārsteidzošu detaļu, skaists un spilgts.

Augstas Kvalitātes Materiāls: stikls ir izgatavots no svina bezmaksas augstas borsilikāta stikla, izskats ir caurspīdīgs un spīdīgs, kontaktdakšu, ka tā ir stabila, pilnībā noslēgta.

Multi Izmanto: Noliktavās, visas jūsu mīļākie sarkanā un baltā vīniem, piemēram, merlot, un moscato, kā arī grūtāk alkohola, piemēram, konjaks, rums, vai degvīns, viskijs.

Lieliska Dāvana-Lieliska dāvana jebkurā puses.Var arī izmantot, lai kalpotu ūdens, sulas, Limonādes, ledus tējas un citiem dzērieniem.

Specifikācija:

Materiāls: augstas borsilikāta stikla

Ietilpība: 350ml

Izmērs: apm. 18x8x27.5cm/7.1x3.15x10.83inch

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Viskijs Karafi

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Veids Bārs Komplekti
Iezīme Eco-Friendly
Zīmola Nosaukums Kesoto
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Stikla

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti