Jauns Reduced price!
HONGFUYU Balts Matēts Satīna Pirkstu, Īsās Kāzu Cimdi-Kāzu Aksesuāri Puse Balli Līgava Cimdi Ar Vintage Pērles ST626

HONGFUYU Balts Matēts Satīna Pirkstu, Īsās Kāzu Cimdi-Kāzu Aksesuāri Puse Balli Līgava Cimdi Ar Vintage Pērles ST626

€6.18

-56%

€14.06

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: grīdas kleita, elma cimdi sieviešu, melna satīna cimdi, kleita ilgi prom, lente, cimdi sieviešu, ilgi dzeltena satīna cimdi, zilā satīna cimdi, tautas, cimdu dāma, garš satīna cimdi.

Produkta Parādīt

Paziņojums

1.ja jūs to pasūtīt, lūdzu, pastāstiet mums savu mērījumus izmēru, tad mēs varam padarīt to vairāk piemērots jums. 2.mēs piedāvājam konkurētspējīgu produktu ar saprātīgu cenu un mūsu galvenās priekšrocības ir kvalitāte, kvalitāte ir mūsu uzņēmuma kultūra. 3.Ja jūs vēlaties veikt dažas izmaiņas, par savu kleitu, lūdzu, pasakiet mums laiku. 4.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami,mēs varam ražot to 10 dienu laikā, ja nav, par 15-20 dienas. 5.kad jūs saņemsiet savu kleitu, lūdzu, apstipriniet pasūtījumu un dot mums atgriezenisko saiti, jūsu atbalsts ir mūsu motivācija, lai padarītu labāku.

Atsauksmes

Kad jūs saņemtu preces, lūdzu, dodiet mums savu viedokli, lai mēs varētu darīt daži uzlabojumi un var nodrošināt labāku pakalpojumu.Jūsu atsauksmes būtu ļoti pateicīgs.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atgriezenisko saiti, Mēs vēlētos, lai atrisinātu problēmu, kopā ar balss zvanu, kas runā.

Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Poliestera
Technics Trikotāžas
Cimdu Izmērs Viens Izmērs
Dzimums Sievietes
Zīmola Nosaukums hongfuyu
Vienuma Tips Kāzu Cimdi
Modeļa Numurs ST626
Cimdi Garums Rokas
Kāzu Cimdi Stils Pirkstu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti