Jauns Reduced price!
HoneyFly LED Liesmas Dinamisku Laternu Lampas Simulācijas Kamīnu Liesmu Efekts Nakts Gaisma USB Akumulatora Barošanu, Lai Dzīvojamā Istaba Dekori

HoneyFly LED Liesmas Dinamisku Laternu Lampas Simulācijas Kamīnu Liesmu Efekts Nakts Gaisma USB Akumulatora Barošanu, Lai Dzīvojamā Istaba Dekori

€19.07

-33%

€28.47

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: petrolejas laternas, lampas tabl, zorro, lampas led, 3000w 72v akumulators, apgaismojums metāla galda, bērnu lampas, led telts laternu, papell, rokas siltāks.

HoneyFly LED Fl esmu e Dinamisku Laternu Lampas Simulācijas Kamīnu Liesmu Efekts Nakts Gaisma USB, Vai Akumulatora Barošanu, Lai Dzīvojamā Istaba Dekori

[Padarītu jūsu mājas ērtāku] Mēs saņemam ļoti reālu kustīgo liesmu efekts un ir ideāls risinājums, lai jūs, ar baļķu un matēta retro stila kamīns laternas.Mūsu uguns lampas pievienot vairāk krāsu un komfortablu atmosfēru, lai jūsu dzīvojamā istaba.

[Jaunas dizaina] Flameless mirgo, tas dekoratīvās laternas lampas izskatās kā īsta liesma, izskatās ļoti reāli, bet bez siltuma.Tāpat kā mini kamīnu, retro stila rada siltu un komfortablu atmosfēru.

[Wide pieteikums] ir divas karājas caurumi aizmugurē produktu, jūs varat pakārt to uz sienas vai novietot to vertikāli.Šo kamīnu laternu gaisma rada mīkstu un smalku atmosfēru un piebilst raksturs, lai savu apkārtni.

[Lietošanas drošības] To var darbināt ar rokām, on/off, usb, vai akumulatora uzlādi, 3 AA alkaline baterijas (neieskaitot baterijas) un USB kabeli var izmantot.Nebūs izraisīt elektriskās strāvas triecienu negadījumi, drošāk izmantot!Produkta izmērs: 33 * 21 * 8.5 CM.

[Ietaupīt naudu, 100% apmierinātību] Mākslīgas liesmas, jums nav tērēt par citām lietām, kas saistītas ar to, un jums nav tērēt papildus naudu par tās kopšanu un citām lietām.

Apraksts:

Krāsa: Melna

Forma: Taisnstūra Paralēlepipēdu

Materiāls: Plastmasa

Barošanas avots: tostarp akumulators/USB powered

Baterijas: 3 AA alkaline baterijas (nav iekļautas)

Komplektā ietilpst:

1*Simulācijas kamīnu gaismas

1*USB kabelis

Ēnā Tips Shadeless
Barošanas Avots DC
Spriegums 5V
Kontaktdakšas Tips Nav
Apdare Nav
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks 2 gadi
Gaismas Avots LED Spuldzes
Sertifikācija CCC, CE, CQC, ROHS
Korpusa Materiāls PC
Modeļa Numurs FL-01/02
Jauda 0-5W
Pieteikums Foajē
Stils Tradicionālā
Vienuma Tips Table Lamps
Zīmola Nosaukums HoneyFly
Ir Spuldzes Iekļauts
Ķermeņa krāsa melns
Ir Regulējamas, No
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti