Jauns Reduced price!
2pc Āra Saules Gaismas, Metāla Lotosa Ziedu Lampas Apdare ,krekinga Stikls Bumbu Ūdensizturīgs Warm White Led Āra Dekoru

2pc Āra Saules Gaismas, Metāla Lotosa Ziedu Lampas Apdare ,krekinga Stikls Bumbu Ūdensizturīgs Warm White Led Āra Dekoru

€6.96

-44%

€12.65

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: led gaismas ceļš, laivu bollard, dārza lampas, lampa āra, led apgaismojums āra deco, dārza led, ziedu led, ūdensizturīgs saules gaismas istaba, dārza lampas saules, saules lampas.

Apraksts :

Saules lotosa ziediem par īpašu cenu! - Mūsu saules lotosa ziedi apvienot stabilu ziedu vainags, kas izgatavots no pelēka metāla ar spīdumu un eleganci nekustamā stikla kristāla bumbu iekšā.

Pēc tam, kad sākums no tumsas, lotus spīd silta, balta gaisma, kas padara jūsu dārza dzirksti.Gaismas iedarbība tiek pastiprināta ar stikla lauskas, optika un tik daudz pārdomas apvienot, lai radītu romantisku spēlēt gaismas.

Gaismas krāsa: patīkama, silta balta gaisma ar 2700K, saules modulis nemanāmi integrēti iekšā stikla bumbu.

Dekoratīvā gaismas ir on / off slēdzis uz apakšējo daļu gaismas, un iebūvēts akumulators var arī nomainīt, šeit, izmantojot akumulatora nodalījumā.

IZMĒRS :

Izmēri (D x H): 25.0 x 9,0 cm - bumbu diametrs: apm 10.0 cm aizsardzības klase: IP44 - materiāls: ziedlapiņas, kas izgatavota no metāla, stikla lauskas bumbu, kas izgatavoti no īsta stikla, - baterija: 1 x 1,2 V / 300 mAh ( micro AAA)

Paketē Iekļauts: 2x Saules Gaismas

Izmantošana BRĪVDIENA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pamatnes Tips 2G11
Ir Regulējamas, No
Korpusa Materiāls ABS
Modeļa Numurs Shower Garden Art Light
Zīmola Nosaukums ISHOWTIENDA
Garantijas laiks 3
Stils ART DECO
Spriegums 110V
Ir Spuldzes Iekļauts
Funkcijas Shower Garden Art Light
Sertifikācija CCC
Barošanas Avots AC
Gaismas Avots Halogēnu Spuldzes
Vienuma Tips Zālienu Lampas
Aizsardzības Līmenis IP33

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti