Jauns Reduced price!
Redragon Jama K550 Mechanical Gaming Keyboard RGB LED Backlit violeta Slēdži Makro Ierakstīšanas Rokas Balsts Pilna Izmēra PC Gamer

Redragon Jama K550 Mechanical Gaming Keyboard RGB LED Backlit violeta Slēdži Makro Ierakstīšanas Rokas Balsts Pilna Izmēra PC Gamer

€79.41

-25%

€105.88

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: 12 collu monitora hdmi, spēle tastatūras, redragon, magic mouse, tastatūras plaukstu balsts, velosipēds trinx, tastatūras bezvadu, peles redragon, android planšetdatoru, miesassargu austiņas.

SPĒĻU TASTATŪRA MELNA; 104 Atslēgu, Mehānisko Spēļu Tastatūra ar Pasūtījuma Mehāniskie Slēdži(Ķiršu Brūns ekvivalentu), kas ir paredzēti ilgmūžību ar lielāku izturību un atsaucību.Mehāniskās Klaviatūras Taustiņus piedāvā vidēja pretestība, vidējā klikšķa skaņu un svaigs, precīzu taustes atsauksmes.Ideāli piemērots gan; gala Spēļu veiktspēju andfor biroja vidē, ja pārāk skaļi clicky skaņas var kaitināt citus.

RGB MEHĀNISKĀ TASTATŪRA; AR 12Programmable MAKRO ATSLĒGAS; K550 Jama Redragon RGB Backlit Mechanical Gaming Keyboard, RGB Led izgaismota tastatūra nāk ar Double-shot injekcijas molded keycaps piedāvā pilnīgi skaidrs vienādu fona un uzrakstu, ka nav scratch off.Attēloti Kopā 18 Apgaismojums Režīmi, 8 dažādās krāsās, 5 pretgaismas spilgtumu līmeni, elpošanas ātrumu, un 6 veltīta taustiņus, lai programma lietotāja definēts aizmugurgaismojums.

ĀTRI NOŅEMAMS ROKAS BALSTS UN CIETĀ MELNĀ ALUMĪNIJA / ABS CELTNIECĪBA; PC Spēļu tastatūra ir veidota, no Gaisa Kvalitātes Alumīnija.Plate-uzstādīti mehāniskie taustiņi un slēdži, ka piecelties, lai grūts spēļu nosacījumiem. (Taustiņu slēdžiem ir lietotāja nomaināms)Ir noņemams rokas balsts dod jums komfortu jums ir nepieciešams, lai maratona spēļu sesijas.

BACKLIT ANTI DUBULTATTĒLU TASTATŪRAS; VISI 131 mehāniskās spēļu tastatūras taustiņi ir pretrunā bezmaksas (n-Atslēga Apgāšanās) ultimate Spēļu veiktspēju.Raksturo, 12 multivides taustiņus, 12 programmējamas makro taustiņi, USB tranzīts, skaļuma kontrole, neslīdoša Ergonomisko, splash pierādījums Dizainu.Nāk ar Pilnu ciparu tastatūru un zelta pārklājumu korozijas brīvu USB savienotāju uzticamu savienojumu.

PC SPĒĻU TASTATŪRA COMPATIBILTY: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, vai Windows XP, Tikai Mac OS klaviatūras atbalsts

Pieteikums Rakstāmgalda, klēpjdators, tablet
Sertifikācija CE, FCC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums redragon
Modeļa Numurs k550
Iepakojums
Interfeisa Tips USB
Pilna Lieluma tastatūra
Rokas Atbalsts
Stils STANDARTA, Ergonomika, Spēļu, Portatīvie, Tablet
Veids Ar vadu
Valodas angļu
Operācija Stils Mehānisko
Tastatūra Standarta 104 Taustiņi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti