Jauns Reduced price!
HIFI PCM2704 audio decoder datoru ārējās USB skaņas kartes uz RCA audio / optisko / koaksiālo digitālo signālu izejas

HIFI PCM2704 audio decoder datoru ārējās USB skaņas kartes uz RCA audio / optisko / koaksiālo digitālo signālu izejas

€16.02

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: skaņas karte usb 41, ugreen usb c hdd, pcm1702, pcm2704, spdif, usb, digital 5.1, ho modelis vilcienu, apk, pcm2704 usb, audio video dekoderi digitālās.

H2 ir multi-funkcionāla galda dators, digitālā skaņas karti, kas var jauda 3.5 analogo signālu, digitālā koaksiālā signāla un digitālās optiskās šķiedras signālu pēc tam, kad savieno datoru ar izplatīti USB kabeli.Kur ir optiskās šķiedras izejas caurumus daudziem pircējiem iepazīties?Tagad īpaša piezīme (optiskās šķiedras produkciju un analogās izejas izmantot 3.5 izejas caurumus kopā, pievienota datoram, 3.5 caurumi būs sarkanā gaisma, norādot, ka tur ir optiskās šķiedras signāla izvade, ko var savienot ar apaļu galu un kvadrātveida beigām optiskās šķiedras līnijas) Tā var savienot ne tikai analogā ievade audio iekārtu, bet arī digitālās optiskās šķiedras signāla ieeja, digitālā koaksiālā signāla ieejas jaudas pastiprinātāju un citu audio iekārtu.Izplatīšanas augstas kvalitātes USB kabeli.

1. Plug and play, Windows 2000.XP.WIN7.WIN8.WIN10.MAC un citām operētājsistēmām, nav vadītāja.

2. USB strāvas apgāde: nav elektroapgādes, tiešā datora jaudas, viegli lietot

3. Analogās izejas: Zelta pārklājumu saskarne, 3,5 MM austiņu kontaktligzda, stereo skaņa, iebūvēts ausu pastiprinātāju, 3.5 austiņu izeja ar optiskās šķiedras izvades funkcija, var būt tieši saistīti ar dekoderi.

4. Digitālās izejas: Šķiedras produkciju un koaksiālo RCA izejas, koaksiālā izeja pievienot digitālo ķēdes veidošanā, izejas augstas kvalitātes SPDIF ciparu signālu.

5. Korpuss ir izgatavots no alumīnija un virsmas fonts ir izgriezta ar lāzeru.Paraugu ņemšanas biežums: 16 biti 32K 44.1 K 48K Signāla-trokšņa attiecība: 105dB THD+N:0.002% Dinamiskais diapazons: 100dB Neliels izmērs, tikai 4x7cm izmēra

bluetooth No
USB Savietojamība Windows 7, windows 8, Windows 8.1, windows 10, windows xp, Windows Vista, ios
PCM paraugu Ņemšanas biežums 44,1 kHz, 48 kHz,
WiFi No
Modeļa Numurs H22
PCM Vārda Garums 16-bit
Ieejas USB Tipa A, USB Tipa B
Rezultāti 3.5 mm
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums TIANCOOLKEI
DSD paraugu Ņemšanas biežums Nav
Veids PORTATĪVIE

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti