Jauns Reduced price!
Galaxy Pumpuri Pluss, ja Anime multfilmu mīksta silikona apvalks ar keychain austiņu aksesuāri segtu Gudrs Galaxy pumpuri gadījumā

Galaxy Pumpuri Pluss, ja Anime multfilmu mīksta silikona apvalks ar keychain austiņu aksesuāri segtu Gudrs Galaxy pumpuri gadījumā

€2.93

-44%

€5.32

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: galaxy bud plus, ja samsung bud, pumpurs plus gadījumā, airpod gadījumā anime velns, airpod aizsargātu, case for samsung galaxy pumpuri plus austiņas, auss pumpuru atmiņas putas, airpod gadījumā kažokādas, airpod gadījumā anime kitty, pumpuru gadījumā.

Gudrs Galaxy Pumpuri Pluss, ja Anime multfilmu mīksta silikona apvalks ar keychain austiņu aksesuāri vāciņu Galaxy pumpuri gadījumā

【Perfektu Fit] aicina Saderīgs ar Samsung Galaxy Pumpuri Plus (līdz 2020. gadam) / Galaxy Pumpuri (2019).Tas ir, izmantojot silikona apvalks, tāpēc ir ļoti viegls un uz augšu būs ne nokrist viegli (Paziņojums: Samsung Galaxy Pumpuri+ Plus / Galaxy Pumpuri nav iekļauta).

【Premium Silikona Materiāls] aicina Izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, virsma ir mīksta un elastīga, kas perfekti pieguļ jūsu auss pumpuri uzlādes kastē.Silikona bez smaržas padara lielisku sniegumu skrāpējumiem un trieciena izturība, kas aizsargā jūsu galaxy pumpuri/Galaxy Pumpuri Plus ilgāku kalpošanas laiku.Samsung galaxy pumpuri gadījumā, ja āda ir nav viegli izbalināt un nav mizas.Tas ir izolētas, jūs varat viegli tīrīt to ar skalošanas to skaidru ūdeni.

【Atbalsta Bezvadu Uzlādes] aicina Šo Samsung Galaxy Pumpuri / Galaxy Pumpuri Pluss, lietu vāku pilnībā atbalsta bezvadu uzlādes bez jebkādas iejaukšanās, un LED indikators ir redzams.Uzlādes logu nav iekļauts jūsu ērtībai.

【360° Aizsardzība] aicina Salīdzinājumā ar citiem līdzīgiem produktiem, QINGQING Galaxy pumpuri/Galaxy pumpuri pluss, lietu vāku ar premium silikona materiālu, vāks ir pilnībā ietin un anti-slip ar dubultu aizsargātu jūsu gadījumā.Pat tad, ja jūs nejauši nomest austiņas gadījumā, tas būs aizsargāt savu galaxy pumpuri pluss no bojājumiem.

【Ideāls Dāvanas] aicina Piemērota visu vecumu cilvēkiem, tas ir diezgan dāvana jūsu sieva, draudzene, māte, meita un citi ģimenes locekļiem un draugiem, kad Ziemassvētki, Jaunais Gads, Valentīna Diena, Dzimšanas dienas, Jubilejas Pateicības ir coming.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Galaxy Pumpuri/pumpuri+ lietā
Vienuma Tips Austiņas Gadījumos
Iepakojums No
Materiāls Silikona

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti