Jauns Reduced price!
Ūdensizturīgs Suns Bikses Pet Fizioloģisko Šorti Suns Biksītes, Autiņi Izturīgs Suņu Autiņbiksīšu Mazo Liels Suns Mīksto Pet Apakšveļu

Ūdensizturīgs Suns Bikses Pet Fizioloģisko Šorti Suns Biksītes, Autiņi Izturīgs Suņu Autiņbiksīšu Mazo Liels Suns Mīksto Pet Apakšveļu

€5.31

-49%

€10.42

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: autiņbiksīšu suns, veselīga hot dog, abdl, vairumtirdzniecības ūdensizturīgs biksītes, autiņbiksīšu suņu, 60v akumulatoru, autiņbiksīšu atkārtoti, kuce, lūdzu, , pieaugušo autiņu, elf autiņbiksīšu pākstis.

Sveiki,laipni lūgti mūsu veikalā, ceru, ka jums patiks jūsu shoppping .

Mēs esam priecīgi un darīs visu iespējamo, lai darīt dropshipping jums!

Nosaukums:Ūdensnecaurlaidīga Suns Bikses Pet Fizioloģisko Šorti Suns Biksītes, Autiņi Izturīgs Suņu Autiņbiksīšu Mazo Liels Suns Mīksto Pet Veļas Dropshipping

Produkta Informācija: SUNS AUTIŅI - Liels Vīrietis suņiem, vidukļa 9" 34".Lūdzu, novērtējiet suņa vidukļa tiesības priekšā no pakaļkājām, lai labāk turētos.

NAV JĀUZTRAUCAS NOPLŪDES - ātri absorbējoša materiāla ir iestrādāts autiņš un ir noplūde-bezmaksas ārējo slāni, lai saglabātu pledi, paklāji, mīkstās krēsli un dīvāni sausa.Noplūdes bezmaksas.

SOFT & ĒRTAS AUTIŅBIKSĪTES - Mēs tikai izvēlēties ērtu materiāli par mūsu suns tiek aplauzts.Mīksts džersija iekšējo daktis mitrumu prom, un tur, jūsu suns žāvētājs ilgstošas lietošanas laikā.Nē "crinkly" vai neērti tekstūru, kas izraisa daudzi suņi nepatīk parasto vienreizējās autiņbiksītes.

Sargeņģelis AR SAVU SUNI - autiņi ir noderīgas, neapmācīts kucēni, vīrieši vietas, marķējums, un pietura jūsu suns cieš no satraukuma urinēšana vai urīna nesaturēšana.Tās ir vērtīgas dāvanas, lai papildinātu jūsu pals, kad aug un palīdzēt uzlabot savstarpējās attiecības, veicinot prieku par savu uzticīgs visu mūžu.

100% Pavisam jaunu un Augstas kvalitātes

Krāsa:Kā attēlu

Materiāls: Kokvilna+ūdensnecaurlaidīgs audums+absorbējošs audums

Izmērs: XS/S/M/L/XL

Lūdzu atļaut 0.5-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Pakete ietver: Suns Autiņbiksīšu*1gab.

Uzmanību: tā Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

Sezona Visu sezonu
3. postenis Dog Pants Diaper 3
Materiāls Tafta
Raksts Cietie
Postenis 2 suns autiņi
Postenis 1 Suņa Fizioloģisko Bikses
Veids Suņi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti