Jauns Reduced price!
Koka Makaroni Valdes Klimpas Rullīšu Plāksnes Makaroni Nūdeles Pieņemšanas Instruments, Nūdeles Sviests Galda Ar Maisot Stienis Mājās Non-stick

Koka Makaroni Valdes Klimpas Rullīšu Plāksnes Makaroni Nūdeles Pieņemšanas Instruments, Nūdeles Sviests Galda Ar Maisot Stienis Mājās Non-stick

€3.39

-36%

€5.38

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: sviesta trauciņā ar vāku, sviests stick, graudu smalcinātājs, elastīgi plastmasas stienis, makaronu izstrādājumi, galvas naruto, klimpas, string bunkura maker, mīklas veltnis, parakstīt pieņemšanas instruments.

Motīvs:

Viegli izdarīt; padarītu savu roku sviesta, mīcīt intervijas par bumbu, lūdzu, uzturēt jūsu rokas tīras un apturēt prom no mājās gatavotu sviestu.

Ērts rokturis: plats rokturis, griešana, ritošā un realizācijā, lai radītu perfektu pārtikas un šķidruma noplūdi no dziļa grope.

Multi-purpose dižskābardis paklājiņš: autentisks itāļu pastas roku darbs, izmantojot katras paplātes, kā makaroni; forma un zīmes, modeļus un textures par kotletes vai deserti.

Kopšanas instrukciju: roku mazgāšana, neiegremdējiet, sausu ar tīru mīkstu drānu; regulāri piemēro naftas, lai aizsargātu koksni.

Materiāls: Dižskābardis, nav krāsas un nav vasks

Izmērs: 23*7cm

Svars 100g

Iepakojuma saraksts:

pasta valde*1

Maisot stienis*1

Veids Makaronu Izstrādājumi, Instrumenti,
Iezīme Eco-Friendly, Noliktavā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Nūdeles Sviests Tabula
Makaroni Rīki Tips Spageti Standziņas
Materiāls Koka
Sertifikācija CE / ES, CIQ

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti