Jauns Reduced price!
Auto Eļļas Aizpildīt Piltuves Motociklu uz Priekšu Kontroles Velosipēdu Transmisijas Kartera degvielas taupīšana nodilumizturīga Eļļa Uzpildes Piltuvi

Auto Eļļas Aizpildīt Piltuves Motociklu uz Priekšu Kontroles Velosipēdu Transmisijas Kartera degvielas taupīšana nodilumizturīga Eļļa Uzpildes Piltuvi

€0.34

-49%

€0.67

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: piltuvi ūdens, degvielas taupīšana, magnētiskā degvielas taupīšanas ierīces, auto piltuves, uz priekšu, auto degvielas taupīšana, piltuve eļļas, filtra piltuve, misija eļļas piltuves, maiņstrāvas kontaktdakšu slēdzis.

79589

Motīvs: -- Izmantošanai par auto eļļas maiņa, gāzes piedevas, transmisijas šķidrumi, stūres iekārta ar pastiprinātāju un citu šķidrumu, kas saistīti pārskaitījumus. -- Der lielākajai daļai Harley modeļi Touring Dyna Softail,Sportster, pat der uz priekšu kontroles velosipēdi. -- Nē Haoss Splash Guard.Vienkārši ielejot jebkurā leņķī.nav izšķērdīgs izliešanu vai lejot. -- Plašu Atklāšanas.Liela izmēra padara to perfektu, lai vairākus pieteikumus.

Apraksts:

Kategorija: eļļas uzpildes piltuvi

Materiāls: plastmasa

Krāsa: dzeltena

Pakete ietver:

1x degvielas uzpildes piltuvi

Motīvs:

--Augsta izturība

--Nodilumizturīga

Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu, lūdzu, lūdzu, saprast.

Lūdzu, pastāstiet mums, pirmkārt, ja jums ir kādas problēmas, mēs dos jums labāko apkalpošanu un atrisināt problēmu ASAP.Paldies, ka tik daudz.

Modeļa Nosaukums degvielas uzpildes piltuvi
Materiāla Tips Plastmasas
izmērs 29.0*10.0*1.0cm
Izmantošana Auto Eļļas Uzpildes Aizpildīt Piltuves
Meterial Plastmasas
Krāsa Dzeltena
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Raksts auto degvielas taupīšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti