Jauns Reduced price!
Makeblock mBot Neo mBot2 CILMES Izglītības Papildu Kodēšanas Robots Python, Datu Zinātne, Scratch, IoT, AI, Labākā Dāvana Bērniem

Makeblock mBot Neo mBot2 CILMES Izglītības Papildu Kodēšanas Robots Python, Datu Zinātne, Scratch, IoT, AI, Labākā Dāvana Bērniem

€126.79

-5%

€133.47

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: nomirst roboti, apmācības plānošana, python programmēšanas plakāts, python ādas, mikro bitu robots, robots rotaļlietu, kontrolē robota roku, staigāšana robots komplekts, mbot, hobot 388.

Kodēšanas Roboti Bērniem 8-12. CILMES izglītības robotu komplektu jaunajiem iesācējiem, lai uzzinātu, robotika, Scratch & Python Kodu, un elektronika.

Aprīkots ar Jaunāko Tehnoloģiju. 4-core MCU apvieno WIFI, bluetooth moduļi, augstas precizitātes metal gear encoder motori, un bagātību sensori.

Laba Aparatūra Darbojas Kopā ar Labu Programmatūru.Ar bagātīgu konsultācijas un projektu gadījumus, bērni var sākt no grafiskā programmēšanas, un izmantojiet Nulles vai Arduino C valodā, ar vienu klikšķi.

Paplašināma ar mBuild moduļu un Strukturālo Daļu.mBot Neo varat paplašināt darbības jomu ar vairāk nekā 60 dažādiem moduļiem, un savienot sērijā līdz 10 dažādi sensori, motori, Led vai citas sastāvdaļas, kas vienlaicīgi.

Stabils un izturīgs gadus.Ir arī jāiepako, mBot Neo izmanto ilgstošu iebūvēts akumulators un Alumīnija sakausējuma Metāla Materiālus.

Spēcīgs Programmēšanas Robots

Aprīkots ar Jaunāko Tehnoloģiju

CILMES Iedvesmoja Programmējams Robots paredzēts Jauniem, Rokās-Par Programmētājiem

Mūsu Jaunākajām & Visvairāk

Papildu Robots Vēl

Zīmola Nosaukums makeblock
Ieteikt Vecums 7-12y, 12+y, 18+
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti