Jauns Reduced price!
Snorkeling Anti-Miglas Maska Silikona Pilnībā Sauss Trubiņa Niršanas Brilles, Hermētiskos Izplūdes Vārsts Profesionālais Zemūdens Niršanas Equipmen

Snorkeling Anti-Miglas Maska Silikona Pilnībā Sauss Trubiņa Niršanas Brilles, Hermētiskos Izplūdes Vārsts Profesionālais Zemūdens Niršanas Equipmen

€12.20

-35%

€19.06

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: dress party short, atbrīvoties maska, zaļā zemūdens, zemūdens niršanas, vīrieši zemūdens masku, radošā niršanas maskas, gredzens smaidiņu, liels zemūdens maska, maska zemūdens, dive mask.

Funkcijas:

Platleņķa redzamības lauks

Rūdīta stikla lēcas, anti-miglas un anti-ietekme, redzamības laukā ir palielināta no 120 līdz 180 grādiem grādiem, un spoguļa redzamības lauks ir plašs.

Brilles Svārki Dizains

Galvenās jomas, ap pieres un vaigu kauli ir izstrādāts, bedrītes, kas apvienoti, lai palielinātu svārki maigumu, elastību un ādas kontaktu ar virsmu.

Ērts un mīksts

Mūsu ekskluzīvās ultravieglajiem twolens maska ir ultra light polimēra rāmis un komfortu fit svārki augstas kvalitātes silikona.

Pilnībā sausu elpošanas caurule

Top vārsts ir pludiņa vārsts.Kad caurule galvas ir iegremdētas ūdenī, peldēt nekavējoties sāks vārstu, lai aiztaisītu elpošanas caurule un novērstu ūdens no smēla.

Liela diametra izplūdes vārsts

Augstas Plūsmas Izplūdes dizaina, ko izmanto par elpošanas caurules piedāvā kuriem liela diametra izplūdes vārsts vienkārši, ātri un klīringa, samazinot ūdens daudzumu, kas paliek iemuti vienā mirklī.

Sūcēm un anti-šoka

PC materiāla, ar akvalanga caurules,anti-šoka un nodiluma izturīgs.Silikona ūdens-stop vārsta plāksne,ar lielu hermētiskos efektu.Regulējams sprādze un silikona siksnas,piemērots dažādiem cilvēkiem.

Specifikācijas:

Tips: Snorkeling Iekārtas

Daudzums: 1GAB.

Materiāls: Silikons+PC+PVC

Krāsa: Melna

Trubiņa garums: 46.4 cm/collu 18.24

Maska Izmērs: 17.2*9.2 cm/6.76*3.62 collas

Neto Svars: 400.0 g/oz 14.11

Iepakojums:

1 * Snorkelēšana Iekārtas

Iezīme 2 Platleņķa redzamības lauks
Funkcija 3 Sūcēm un anti-šoka
Līdzeklis 1 Snorkeling Maska
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Snorkeling Iekārtas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti