Jauns Reduced price!
Matu Clipper Priekšējo Vāciņu, Frizētava Elektriskie Matu Trimmeris Kuteris, Priekšējā Pārsega Vāku Gadījumā, Koka/Zelta/Sudraba/Zelta Roze

Matu Clipper Priekšējo Vāciņu, Frizētava Elektriskie Matu Trimmeris Kuteris, Priekšējā Pārsega Vāku Gadījumā, Koka/Zelta/Sudraba/Zelta Roze

€4.37

-30%

€6.33

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: bremžu clipper vāciņu, pārtraukums clipper vāciņu, bezvadu hair clipper vāciņu, zelta clipper vāciņu, pasūtījuma matu attiecas clipper, matu clipper segtu kemei, caurspīdīgs apvalks matu clipper, matu clipper aizsardzība, matu clipper segtu jordāniju, nagu clipper vāciņu.

Specifikācija:

Posteņa Nosaukums: Matu Clipper Priekšējo Vāciņu

Krāsa:Koka/Zelta/Sudraba/Zelta Roze

Materiāls:PC

Šūnu Izmērs:15*4.5 cm/5.9*1.77 gadā

Asamblejas Paziņojums:

1.Lūdzu, Esiet Piesardzīgi, Lai Novērstu Izcelsmes Shell Un Saglabāt Skrūves Pilnībā, Kad Mašīna Vajadzībām, Reparing, Tas Būs Nepieciešams, Lai Instalētu Izcelsmes Čaulas.

2.Ja Jūs Uzstādot Jaunu Čaumalu, Lūdzu, Esiet Piesardzīgi, Lai To Aizvērtu, Lai Izvairītos No Iekšējo Vadu Tangling Un Nospiedošs, Kas Radīs Zaudējumus.Melnās Putas Var Turēt Akumulatoru Stabilu Un pareizajā Stāvoklī.

Iepakojums :

1 * Hair Clipper Priekšējo Vāciņu

Piezīme:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2.Lūdzu, piedod 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Zīmola Nosaukums HNKMP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls PC

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti