Jauns Reduced price!
Elektriskā Mazulis Deguna Aspirācijas Puņķis Sūcējs Deguna Gļotādas Putekļsūcējs Ar 3 Līmeņu Iesūkšanas Par Jaundzimušā Bērna

Elektriskā Mazulis Deguna Aspirācijas Puņķis Sūcējs Deguna Gļotādas Putekļsūcējs Ar 3 Līmeņu Iesūkšanas Par Jaundzimušā Bērna

€15.66

-38%

€25.26

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: pīkstulis par suni, deguna skalošanas, suns gļotas, baby nose, deguna skalošanas, gļotas rotaļlietas, deguna skalošanas līdzekļi, hinoki koks, deguna sāls, deguna mazgātājs.

Funkcijas:

1. Viegli tīrīt: tikai atvērt noņemams uzgalis un savākšanas traukā ar karstu ziepjūdeni.Jums vairs nav jāuztraucas par to, pakļaujot savu bērnu, lai baktērijas vai pelējuma.Lieliska dāvana jaunā māmiņa.

2. Drošas un uzticamas: elektriskā deguna tīrītājs ir 3 līmeņi iesūkšanas un 4 izmēru atkārtoti mīkstie silikona uzgaļi, kas var sniegt perfektu iesūkšanas par katru lielums deguna, nesabojājot bērnu deguna.

3. Izslēgt-maiga un spēcīga deguna aspirācijas var novērst jūsu mazulis ir gļotas, neveicot pārāk daudz trokšņu, tādēļ bērns var elpot vieglāk un gulēt labāk.

4. Ērti roku sajūta: visa ķermeņa bērnu deguna aspirācijas ir mīksta un gluda, izmērs ir neliels, un rokturis ir ērti.

5. USB uzlāde: bērna deguna aspirācijas var izmantot 1 nedēļu pēc uzlādes reizi, un to var izmantot atkārtoti, uzlādes jebkurā laikā un jebkurā vietā, kas ir vairāk ērts un videi draudzīgs.

Apraksts:

Bērnu deguna aspirācijas ir viegli tīru, drošu un uzticamu, un kluss, lai saglabātu jūsu bērna deguna dobumā tīru un veselīgu.

Specifikācijas:

Ieejas jauda: 5V, 1A

Nominālā jauda: 2.6 W

Akumulatora kapacitāte: 500 MA

Materiāls: PP, silikona

Uzlāde: caur USB portu

Troksnis: ≤40 db

Gadījumā objekts: 0-6 gadus veciem

Izmērs: 45*45*200mm

Paketē Iekļauts:

1* Deguna aspirācijas

1* USB maksas kabeli

4* Silikona padoms

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Zīmola Nosaukums U-Kiss
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti