Jauns Reduced price!
Double Magic Magnetic Auto Telefona Turētājs Stāvēt Metāla Gredzenu Tālruņa Turētājs Salokāms Galda Statīvs, Universāls Mobilo Telefonu

Double Magic Magnetic Auto Telefona Turētājs Stāvēt Metāla Gredzenu Tālruņa Turētājs Salokāms Galda Statīvs, Universāls Mobilo Telefonu

€2.18

-31%

€3.20

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: msvii gredzens, austin auto, oglekļa stūre, alumīnija mobilais, vēstuli atbalsta, papagailis dzeltenā, mākslīgā papagailis dekori, auto, alumīnija mobilā tālruņa turētājs motociklu, mountainbike tālruņa turētājs.

Fea peratūras:

1. Rokas Brīvi: Šis jauninājums gredzenu tālruņa statīvs ir ideāls novietojot horizontāli, lai noskatītos video, izbaudīt jūsu spēles, mācību ēdienu gatavošanas virtuvē.Ne tikai ar leņķa bez jūsu rokās pilnībā.

2. Daudzfunkcionālai Lietošanai: To var izmantot kā tālruni saķeri, un tālruņa stāvēt.Turklāt tas darbojas arī ar savu magnētisko auto mount braukšanas laikā.

3. Regulējams un Elastīgs: Ar double reizes dara metāla tālrunis stāvēt var būt 360 grādu rotācijas un 180 grādu pārsegs un sniegt jums vairāk skata leņķi, nekā jebkuru citu mobilo telefonu, gredzenu, turētājs vai tālruni stāvēt.

4. Premium Materiāls: tālruņa statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma metāla materiāls, un tas ir saderīgs ar visiem viedtālruņiem.

5. Virsmas: Tas gredzens tālrunis stāvēt netiks stick arī zem virsmas: izliekta, matēta, ādas, 3D sasist, auduma, stikla un šķidro silikonu.

Apraksts:

Šis produkts ir anti-slip un anti-kritums.Novērstu jūsu smart tālruni noslīdēt no rokas, kā iedobes.Saglabātu vienmērīgu, kad jūs braucat.Spēcīga neelastību.

Specifikācijas:

Izmērs: 41*71*3.9 mm

Materiāls: Cinka Sakausējums

Saderīgs: visu modeļu telefoniem

Krāsa: melna, sudraba, rožu zelta (nav obligāts)

Pielietojums: mobilie telefoni, planšetdatori, displeja produktiem

Paketē Iekļauts:

1 * Tālruņa Gredzenu Stends

Piezīmes :

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Saderīgs visiem modeļu telefoniem
izmērs 41*71*3.9mm
Zīmola Nosaukums Tirol
Krāsa melns, sudraba, Rose Gold (Pēc Izvēles)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Cinka Sakausējums
Pieteikums mobilie tālruņi, tablet datori, displeja produktiem

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti