Jauns Reduced price!
Bi-led Projektora Lēcas Lukturi Hyperboloid Angel Acis Objektīvs 3.0

Bi-led Projektora Lēcas Lukturi Hyperboloid Angel Acis Objektīvs 3.0" Ar Hella 3R G5 Turētājs 40W LED 6000K Gaismas Ierīču

€106.86

-20%

€135.26

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: lukturis, uzdevumu apgaismojums, lielā projektora objektīvs, lampas led, bi led projektors, mingben led objektīvs, led f 24v, h led lukturu, hella projektoru, cigāru lāpu.

Bi-led Projektora Lēcas Lukturi Hyperboloid Angel Acis Objektīvs 3.0" Ar Hella 3R G5 Turētājs 40W LED 6000K Gaismas Ierīču

Bi-LED Projektora lēcas ir arvien vairāk un vairāk izplatīta jaunas automašīnas, un tas ir viegli redzēt, kāpēc: tās spilgti vislabāko no jūsu led spuldzes, tās darīt daudz labāku darbu, pie gaismas izstarošanas tālāk un plašākā leņķī; tie ietaupa daudz enerģijas patēriņu un tā tālāk.Tāpēc nav šaubu par jums pašu kopumu, Bi-LED projektora objektīvs, lai atpūsties jūsu braukšanas pieredzi!

Specifikācija: LED Mikroshēmām: 6pcs+3pcs Auto Līmenis Mikroshēmas.Krāsu Temperatūra: 6000K.Modeļa Tips: LHD(Noklusējuma)/RHD.Ieejas Spriegums: DC 10V-15V.Nominālā Jauda: 34w atbilst(tuvās gaismas), 40W(High beam).Lm: 5190lm(tuvās gaismas),8540lm(High beam).Galvenais Materiāls: Alumīnija Sakausējuma.Mūžs: >50000hrs.Dzesēšanas Stils: Iebūvēts siltuma izlietne ventilatoru, dzesētāju 40% vairāk, nekā citiem.LED Driver: Built-in intelligent driver viegla un ātra uzstādīšana.Ventilators: ātrgaitas klusums turbo ventilatoru, 12000rpm.

Iezīmes: Projektora Objektīvs Izmēri: 3,0 Collu Objektīvs: 1) Ar augstu skaidrs, izliekta lēca gaismas nodrošina vienmērīgu spilgtumu, spēcīgu iekļūst jauda, bet nav astigmatismu. 2) Jaunāko hyperboloid optisko objektīvu, kas sadalīts 2 daļās, tuvās gaismas un augstu gaismas iet caur dažādām tā daļām (no objektīva, uzlabotu spilgtumu 30%.Vāka Materiāls(pēc Izvēles): Augstas temperatūras izturīgas plastmasas, var izturēt 300 grādu temperatūrā, eņģeļu acis dot jaunu izskatu jūsu lukturu.Eņģeļa Acis(pēc Izvēles): Super Spilgti Uzlabot LED Angel Eyes! 3 Reizes Spilgtākas par CCFL Angel Eyes!Ar Dimming Funkciju, kad jūs to ieslēgtu lukturu, angel eye būs 50% spilgti automātiski.Tādā veidā, tas var pazemināt temperatūru un ilgāku mūžu.Solenoīda: Spēcīgs un spēcīgs magnētiskais solenoīda, lai vairāk gaismas caur objektīvu, uzlabo objektīva veiktspēja un izgaismotu tālāk pa ceļu.Atstarotājs: Metāla pārdomas tases un pret augstu temperatūru nodrošina bi-led objektīvs ar ilgāku kalpošanas laiku.LED Mikroshēmām: 1) Izmantojot augstas gaismas LED mikroshēmām un tehnoloģijas, kas nodrošinātu objektīvu saņemt vairāk uzmanības staru modelis ar spilgtāku apgaismojumu produkciju. 2) 6 Led pie high low beam + 3 papildus Led pie lielā rāmja.The3 papildus Led augstas staru caur mazo izliekta lēca padara uzsver super fokusu un izgaismotu 30% tālāk pa ceļu.Dzesēšanas Sistēma: Ar augstas kvalitātes dzesēšanas ventilatoru un alumīnija siltuma izkliedi moduli, augstas efektivitātes siltuma izkliedi.Ātra bumbiņu ventilatoru, bet ar daudz vairāk klusuma skaņas un uzticamu kvalitāti.Ideāls Stara Leņķis: --Zema Gaismas: Ar acīmredzami pieskari, platleņķa dizains,precīza fokusa punktā. --Augsta Gaismas: Precīzu fokusa garums, ilgi spotlight, nē, astigmatisms.Gaismas Jauda: Izveidot pareizi sadalīt un plašu staru raksts.Nogriešana līnija ir jauki un asas, perfektu staru raksts bez aklā zona un tumši plankumi.Viegla Uzstādīšana: Šis bi-led projektors objektīva leņķis ir tāds pats kā Hella 3R G5 grupā.Tas ir viegli nomainīt oriģinālo projektoru objektīvs.

Komplektācija: 2 x 3.0" Hyperboloid Bi-LED Objektīvs 2 x Projektoru Vanšu (Ja izvēlaties to)

2 x LED Angel Eyes (Ja izvēlaties to)

Piezīmes: Šis projektors objektīvs ir bez canbus sistēma, lai novērstu paneļa jautājumu, lūdzu, pievienojiet LED canbus dekoderi pie mana šīs saites.

Bi-led Objektīvs:

Bi-led Objektīvs Ar Vanšu:

Bi-led Objektīvs Ar B. Siltumekrāni:

1. Lūdzu, pārbaudiet skaidri attēlu, aprakstu un ņemiet vērā, ka ietekmes dēļ monitora izšķirtspēja un vidi, attēla krāsu var maz atšķiras no materiālā objekta.

2. Lai paātrinātu jūsu pasūtījumu, lūdzu, dariet mums zināt jūsu detaļu pieprasījuma, piemēram, krāsu temperatūra, spuldzes tips utt., un atstāt mums savu detalizēti kontaktpersonas vārds, uzvārds, adrese, tālrunis/mobilais numurs, pasta indekss.

3. Lūdzu, saprotiet, ka muitas nodoklis ir atkarīgs no likuma savu lielo valsti, tas ir ārpus mūsu kontroles.Nekādas papildu maksas, kas ģenerēti ar muitas likvidēšana ir jāsedz pircējam.

4. Lūdzu, ņemiet visu produktu etiķetes sākotnēji kā ieguldījumu apliecības.

5. Izejas droseles ir augsta votage līniju, lūdzu, vai nav sagriezti to rejoint, tas nav droši un nevar iegūt uzturēšanas.

1. Pasūtītās preces būs 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.

2. Mēs varam kuģis ar China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, kā klients, kurus ieceļ vai uz mūsu tirdzniecības noteikumi.

Kuģniecības laiks atsauces:

UPS & DHL: 4-8 darba dienu laikā (atkarīgs no valsts piegādāts)

EMS: 10-20 darba dienu laikā (atkarīgs no valsts piegādāts)

Ķīnas ziņu: 10-40 darba dienu laikā

3. Ja jūs cann ' t saņemt preces 30 dienu laikā pēc maksājuma darīts, pls dodiet mums zināt savlaicīgi, un mēs centīsimies palīdzēt.

1. Visi produkti ir pārbaudīti pirms piegādes, lai nodrošinātu, pircējs saņem labas kvalitātes un labi precēm.

1. tipa Hyperboloid Lēcas Lukturi
Veids 9 Hyperboloid Projektora Objektīvs DIY Bi-led
Tipa 8 Bi-led Projektors Objektīva Auto
Īpašā Bi-LED Objektīvs
Tips 12 DIY Bi-led Projektora Objektīvs Komplektā
5. tips Angel Eyes, LED Lukturi Par Projektora Objektīvs
Krāsu temperatūra 6000K
Tips 14 Eņģeļa Acis, Bi-led Gaismas
izmērs 3.0 inch
2. veids led auto
Vienuma Tips gaismas iegūšanu
Tips 13 Eņģeļa Acis, Bi-led Projektora Objektīvs Izmaiņas
Cut Off Tipa LHD(Noklusējuma)/RHD
Veids 7 Eņģeļa Acis, Bi-led Lukturu Lēcas
Tips 11 Eņģeļa Acis, Bi-led Projektora Objektīvs Komplektā
4. tips Bi-led Projektora Lēcu Lukturu
Tipa 16 Auto Papildierīces
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 40W
3. veids Auto LED Projektora Objektīvs
Sertifikācija CE
Izmantošana pārbūves
Auto Markas Universal
Veids 10 Bi-led Projektoru Montāža Objektīvs
Tips 15 Matricu LED Lukturu
Zīmola Nosaukums BRITUNE
6. tipa Hyperboloid Projektora Objektīvs LED Gaismas
Tips 17 Pārbūvēt Stils
Modeļa Numurs BRI-MD01
Spriegums 12V
Katalogs Ārējais Apgaismojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti