Jauns Reduced price!
Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A K40 Pro Magnetic Adsorbcijas 2 in 1 Metāla Buferi Double-Sided Stikla 360 Grādiem seguma

Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A K40 Pro Magnetic Adsorbcijas 2 in 1 Metāla Buferi Double-Sided Stikla 360 Grādiem seguma

€4.00

-55%

€8.89

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: mīksts silikona case for apple airpods gadījumos, mi 9 lite 6gb 128gb pasaules versija, 360 magnētisko adsorbcijas gadījumā huawei, xiaomi redmi 9.a 64 gb, xiaomi redmi 9t nfc, 9t xiaomi, ņemiet vērā, 8pro, gadījumā, iphone 7 zelta, hiaomi redmi, ņemiet vērā, 9 pro, xiaomi 9 64gb.

Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Ultra Vāka Magnētisko Adsorbcijas 2 in 1 Metāla Buferi Double-sided Stikla 360 Grādiem seguma

Produkta Apraksts:

★ Nekad nav stick uz ekrāna aizsargs atkal;

★ 1 sekundi, demontāža, mašīna nav aizskart mašīnas;

★ 360 ° kritums izturīgs metāla rāmis;

Funkcijas:

1. Pilnu ķermeņa aizsardzību.Metāla rāmis ar rūdīta stikla, uz priekšu un atpakaļ, lai izvairītos no skrāpējumiem.Augstas kvalitātes materiāli nodrošina vēl nepieredzētu aizsardzību un ilgāku kalpošanas ilgums (Piezīme: noņemiet ekrāna aizsargs, ja ir ekrāna aizsargs, pa tālruni, citādi normāli izmantot telefonu gadījumā tiks ietekmēta).

2. Magnētiskā adsorbcijas tehnoloģijas.Magnēts ir spēcīga adsorbcijas spēku, un nav jāuztraucas par to, kas krīt lejā.Magnētiskā adsorbcijas tehnoloģiju vienmēr uzsver savu tālruni.

3. Cietība, kas izgatavoti no rūdīta 9H stikla, novērst skrambas uz mobilo telefonu un augstas izšķirtspējas caurspīdīgs dizains dabas skaistumu no tālruņa.

4. Elegantu dizainu, izsmalcinātu struktūru, pilnīga aizsardzība un justies labi.

5. Precīzu griešanu.Atbalsta bezvadu uzlādes un nav signāla pārraides, ideāli piemērots visiem savienojumiem un precīzu caurumu atrašanās vietu.

Produkts satur:

Kas ir kastē: 1 * Jaunu Telefonu Gadījumā

1. piezīme: Lūdzu, noņemiet aizsargplēvi no rūdīta stikla ar priekšējo un aizmugurējo tālrunis mājokļu pirms lietošanas.

2. piezīme: Esiet uzmanīgi, nedrīkst krist uz leju, Ja jūs piliens tālrunis, magnēti var krist uz leju un atbīdiet tālruni, no lietā.

3. piezīme: Ja jūs piliens tālrunis, tālrunis gadījumā var tikt bojātas, bet tālruņa netiks bojāta, ietaupot dārgas uzturēšanas izmaksas.

4. piezīme:Ja jums ir jebkādas problēmas ar produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs būsim jūsu rīcībā jebkurā laikā!

Saderīgu Zīmols xiaomi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Maisiņš
Zīmola Nosaukums ONLYCT

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti