Jauns Reduced price!
Boho Sienas Karājas Koka Plaukti Plauktu Kokvilnas Virve, Austas Sienas Dekoru, Plaukti Gobelēns Plaukts Glabāšanai Žurnāliem, Puķu Podi,

Boho Sienas Karājas Koka Plaukti Plauktu Kokvilnas Virve, Austas Sienas Dekoru, Plaukti Gobelēns Plaukts Glabāšanai Žurnāliem, Puķu Podi,

€9.00

-27%

€12.49

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: austs gobelēns ziedu, gobelēns zelta ziedi, maņu squishy, gobelēns ziedu rakstu, ziedu gobelēns, stikla ziemeļvalstu, nordic poda, krūze ziemeļvalstu, gobelēns zilu ziedu, nerūsējošā tērauda vāze.

Boho Sienas Karājas Koka Plaukti Plauktu Kokvilnas Virve, Austas Sienas Dekoru, Plaukti Gobelēns Plaukts Glabāšanai Žurnāliem, Puķu Podi,

Aizzīmju Punktiem: 1、Higiēnas & Durable: Šo boho sienas karājas plaukti ir ar rokām austi ar dabīgas kokvilnas virve, tāpēc tie ir higiēnisks un izturīgs.Un tie ir spēcīgs un izturīgs, un to var pie sienas piestiprinātās.

2、Unikāls Dizains: Šis sienas karājas plaukts ir roku darbs un izgatavots uzmanīgi ar dabas materiāliem, lai dotu jums minimālisma sajūtu un radīt relaksējošu atmosfēru telpās.

3、Koka Plaukts: Austs gobelēns karājas plaukta var attēlot savu mīļāko sulīgi augi, sveces, foto rāmji, grāmatas, personīgā kolekcija artifacts un citus kopīgus priekšmetus.

4、Sniedz Plašu Uzglabāšanas Telpa: Ideāls, lai uzglabātu žurnālu puķu podi, grāmatplaukti, liels, lai jūsu mājas dekoru.Piemērots gultas, sienas vai šauras sienas, dīvāns vai logu.Ideāls personalizētu apdare, lai jūsu istabā.

5、Ideāla Dāvana: Bohēmietis stils sienu apdarei, ir lielas iespējas bērniem telpām un dzimšanas dienas dāvanas, arī ideāli piemērots kāzām vai bohēmijas tēmu personām.Un šī apdare ir perfekti piemērots viesistabas, guļamistabas, headboard un interjeru mājīgu kafejnīcu vai studijā.

Apraksts:

Higiēnas & Durable: Šo boho sienas karājas plaukti ir ar rokām austi ar dabīgas kokvilnas virve, tāpēc tie ir higiēnisks un izturīgs.Un tie ir spēcīgs un izturīgs, un to var pie sienas piestiprinātās.

Unikālais Dizains: Šis sienas karājas plaukts ir roku darbs un izgatavots uzmanīgi ar dabas materiāliem, lai dotu jums minimālisma sajūtu un radīt relaksējošu atmosfēru telpās.

Koka Plaukts: Austs gobelēns karājas plaukta var attēlot savu mīļāko sulīgi augi, sveces, foto rāmji, grāmatas, personīgā kolekcija artifacts un citus kopīgus priekšmetus.

Nodrošināt Pietiekamu Uzglabāšanas Telpa: Ideāls, lai uzglabātu žurnālu puķu podi, grāmatplaukti, liels, lai jūsu mājas dekoru.Piemērots gultas, sienas vai šauras sienas, dīvāns vai logu.Ideāls personalizētu apdare, lai jūsu istabā.

Ideāla Dāvana: Bohēmietis stils sienu apdarei, ir lielas iespējas bērniem telpām un dzimšanas dienas dāvanas, arī ideāli piemērots kāzām vai bohēmijas tēmu personām.Un šī apdare ir perfekti piemērots viesistabas, guļamistabas, headboard un interjeru mājīgu kafejnīcu vai studijā.

Specifikācijas:

Izmērs: aptuveni 44*70CM/17.32*27.56 collas

Tīrīšanas metode: Tas ir ieteicams, lai pieskarieties vai lietot matu fēnu, lai attīrītu putekļus

Materiāls + piederumi: kokvilnas virve + augstas kvalitātes importēto dižskābarža koksnes piegādes bezšuvju nagiem (nav attiecināms uz stikla keramikas flīžu sienas)

Padoms: Tīri roku adīšanas, iespējams, izmēru pielaides sakarā ar to, ka katrs izstrādājums ir unikāls!

Iepakojuma Saraksts:

1 x Boho Stila Koka Karājas Plaukts

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur varētu būt dažas krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Technics Austs
Modelis Tips svītrains
Forma Rectangle
Stils Mūsdienu
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Raksts Reljefs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti