Jauns Reduced price!
Gudrs Roku Ziepes Pieņemšanas Zīmogs Nelielu Kaķu Pēdas Modelis, Skaidri Dabas Ziepes Seal Stikla Ziepes Nodaļa Akrila Nodaļas Pasūtījuma

Gudrs Roku Ziepes Pieņemšanas Zīmogs Nelielu Kaķu Pēdas Modelis, Skaidri Dabas Ziepes Seal Stikla Ziepes Nodaļa Akrila Nodaļas Pasūtījuma

€4.46

-7%

€4.80

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: kazas piena ziepes, zīmogs koka, mazu ziepju veidošanā, fona zīmogs, skaidrs, zīmogs, skaits gumijas zīmogu, pasūtījuma gumijas zīmogu, amatniecības skaidrs, zīmogi suņi, drukāt zīmogu, naglas zīmogs kaķis.

Aptuvenais izmērs:5x2cm(1.96x0.78inch)

Ērts cilvēkiem, kuri, piemēram, izmantojot rokturi un arī ideāli piemērots cilvēkiem ar āmuru.

Kastē nāk ar zīmogu, lai nodrošinātu atbrīvojumu no zīmogi laikā pārvadāšanas procesu.

Zīmogs ar ergonomisku rokturi, lai veicinātu vieglu pacelšanu, pēc tam, kad amata.

Padomus par štancēšanas

1.Ziepes, zīmogi vajadzētu paliek tīra un sausa, pirms katras lietošanas

2.Zīmogs ziepes ap 3-5 dienu laikā, pēc tam, kad ziepes ir batoniņos, kad nav ne miņas no pirkstu nospiedumu atstāja pēc tam, kad gaismas spiedienu uz ziepēm.Arī zināmu elastību ķermeņa ziepes ir nepieciešams, lai apzīmogotu.

3.Vieta jūsu palmu tieši uz ziepju zīmogu, lai izdarītu spiedienu uz ziepēm.Piemērot lielāku spiedienu, ja nepieciešams.)

4.Kad ziepes kļūst pārāk grūti, štancēšanas būtu viegli saberzt ziepes

5.Kad ziepes ir pārāk mīksts, štancēšanas būtu viegli kristies ziepes.Lūdzu, uzgaidiet, līdz 2 vai 3 dienas, līdz ziepes ir pietiekami sausa.

6.Recepte, ūdens daudzums, prasmes un metodes, uzglabāšanas, ir mainīgie lielumi veiksmes spiešana.Iepriekš minētie ieteikumi ir tikai atsaucei.

izmērs 5x2cm(1.96x0.78inch)
Zīmola Nosaukums RIOMADE
Materiāls Citi
Izmantošana Citi
Veids Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti