Jauns Reduced price!
Ortoze Plantar Fasciitis Nakts Dienā Šinas Stabilizators Piliens Atbalsts Palīdzības Kāju Orthotic Sāpes Lencēm Regulējams Jaunu Bumbu Asprātību J9G2

Ortoze Plantar Fasciitis Nakts Dienā Šinas Stabilizators Piliens Atbalsts Palīdzības Kāju Orthotic Sāpes Lencēm Regulējams Jaunu Bumbu Asprātību J9G2

€4.46

-34%

€6.86

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: fasciitis masāža, piliens kāju atbalsts, plakanā pēda, plantāra fasciiti, elkoņa šinas, Riteņu Ritentiņš, kāju orthotic, skava saskan, amazon plantar fasciitis, lauva vāze.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Vienuma tips:Ortoze Plantar Fasciitis

Materiāls:Samts/alumīnija sloksnes/ atmiņas kokvilnas/ pavedienu elastīga jostas

Ārstēšana plantar fasciitis

Apstrādes pēdas sastiepums

Materiālu drošības un uzticamības

Der LIELĀKĀ daļa ĶERMEŅA VEIDU: plantar fasciitis šinas ir paredzēts izmantošanai ar vai nu labo, vai kreiso kāju.Pasākums apkārtmērs potīti, lai atbilstu 8.0 - 15.0 collu (20.3 - 38.1 cm).

Pamatoti Dizains: Nakts šinas plantar fasciitis ir klāta ar mīkstu polsterējumu, putas atbalstam un darbojas ar bendable alumīnija sloksnes pie pēdas pacēluma stāvoklī.Saglabāt pēdu stāvokli un noteikt nostāju, mīkstas malas, sajust, gludu ādu, nebojājot ādu, palīdz mazināt muskuļu sāpes pirms un pēc vingrinājumu izraisīt uz zemes.

Ideāla Kombinācija: Kāju plantar fasciitis masāžas bumbu dzēlīgs ārējais slānis var būt piedāvā stimulējošu efektu, palielināt asins cirkulāciju un masāžas muskuļi, un arch atbalsta piemērots basām kājām un apavi, liels pēdu masāža.palīdz mazināt sāpes.

Regulējams, Elastīgs Siksnas: Atsevišķu elastīgu siksniņu, lai wrap lūksne .saliekt metāla sloksnes atbilstoši līmeni stiept ,lai pievienotu vairāk atbalsta un stiept kāju, lai pielāgotu savu stiept.

Izmaksu ziņā efektīvu Komplekti: Plantar Fasciitis Nakts Šinas Kāju Orthotic Atbalsta Komplekti+ Arch Atbalsta Arku Balsti Plantar Fasciitis (1pair)+ Pēdu Masāža Bumbu(var izvēlēties bez bumbas).Kāju kostīms, kas ir paredzēti, lai ārstētu plantar fasciitis, krišanas pēdas, Ahileja tendinīts, kāju traumas, un ilgtermiņa pastāvīgās sāpes.Tas var palīdzēt mazināt sāpes naktī ar nakts lietošanai.Sasniegt nozīmīga ietekme plantar fasciitis atbalsta mazināja sāpes kāju.

Instrukcijas:

1.Nav ieteicams valkāt šinas, jo kurpes.Tas nav uz kājām.

2.Saglabāt jūsu kājas taisni tad, kad jūs valkā viņiem, un efekts būs labāks.

3.Tas ir ieteicams sākt pie 90 grādiem, pēc tam jūs varat pielāgot tā, lai mazāks leņķis, ja jums ir nepieciešams vairāk stiepšanās.

4.Kā redzams attēlā.Ievietojot mīksts spilvens zem kājām vai valkā zeķes liks jums justies ērti guļ naktī.

Piezīme:

1.Šī ierīce ir tikai pretaizdzīšanas ierīce, visā ārstēšanas projektu.Ja situācija pasliktinās, pārtrauciet to lietot uzreiz un ievērojiet ārsta norādījumus.

2.Ieteicams lietot 30 minūtes pirmajā nedēļā.Jums var būt nepieciešams vienu vai divas nedēļas, lai pielāgotos plantar fasciitis ar nakts šinas.Saglabāt, izmantojot plantāra šinas, līdz visas pēdas no šīs slimības vienkārši izzūd.

3.Tīrīšanas Padoms: Lūdzu, izņemiet alumīnija josla no augšas šinas pirms tīrīšanas, un pēc tam mazgāt to ar roku pie 5-30 grādiem.

Iepakojums iekļauti:

1Pc Ortoze Plantar Fasciitis

1Pc Dzēlīgs Masāžas Bumbu

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Veids Ortopēdiskie Piederumi
Materiāls Samts/alumīnija sloksnes/ atmiņas kokvilnas/ pavedienu elastīga jostas
Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
izmērs full size
Modeļa Numurs a

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti