Jauns Reduced price!
Violeta Mickey Minnie Mouse Radošumu Aizkari Blackout, lai Bērni Pusaudžu Bērniem, Zēns, Meitene, Guļamistabas Logu Aizkari 160x160cm Dāvanas

Violeta Mickey Minnie Mouse Radošumu Aizkari Blackout, lai Bērni Pusaudžu Bērniem, Zēns, Meitene, Guļamistabas Logu Aizkari 160x160cm Dāvanas

€20.02

-35%

€30.80

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: xs rhinestone naglas.

Produkta Informācija

●Izstrādājumu stils: 3D Druka ●Izstrādājuma materiāls: 100% Poliesteris ●Iepakojuma Saraksts: Gredzeni top, Logu Aizkaru,vai Āķi top Loga Aizkars(Ietver āķi) ●Jauns 100% ●Produkta izmērs: Plata 138cm x Augstums 100cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 132cm x Augstums 160cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 160cm x Augstums 160cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 160cm x Augstums 184cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 183cm x Augstums 214cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 220cm x Augstums 215cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša x 280cm Augstums 215cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 230cm x Augstums 280cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Plaša 273cm x Augstums 280cm. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) Pasūtījuma lielums. (Divi režīmi var tikt pielāgota, viengabala vai vidū-folio) 1inch = 2.54 cm ●Progr.: mājas, viesnīcas, atrakciju restorāns, dāvanu, kafejnīca ●Cienījamie klienti, lūdzu, ņemiet vērā: 1. Šis produkts ir custom-made, tā tiks nosūtīti robežās 7-12 dienas. 2. Pasūtījums nevar tikt atcelti vairāk nekā 24 stundas pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, apmaksājiet pasūtījumu uzmanīgi. 3. Sakarā ar rokām izgriezt un roku kontrolē šūšana , produkta izmērs ļauj ±5cm kļūda. 4. Ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu, ko izraisa gaismas spilgtumu. 5. Lūdzu, apstipriniet izmēru un modeli, pirms pasūtīšanas.Paldies!MULTI FUNKCIJAS: Perfekts mājas dekori dzīvojamā istaba, guļamistaba, ģimenes istaba, ēdamistaba, virtuve, lauku māja, studija, it īpaši bērnu istabā un pirmsskolas vai pat āra hotel biroja kopmītnes izmantot.Mūsu aizkaru var bloķēt daudz gaismas un atbilst jūsu dekoru labi, lai izveidotu mīkstāku izskatu guļamistabā, un tas ir lielisks!Arī saglabā savu veselo saprātu un rada jauku atmosfēru; Viegli Uzturēt: Mūsu tumšie aizkari tiek veikti, lai pēdējā.Mašīna mazgājami aukstā ūdenī, veļas sausā.Ātri gludināšanas vai tvaika tīrīt tad, kad nepieciešams.Pēcpārdošanas Pakalpojumu: Mūsu aizkari var pielāgot, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, sazinieties ar mums brīvi, mēs sniegs jums noderīgus padomus 24 stundu laikā.

Atsauces Modelis: ↓↓↓

Pēc Pārdošanas Pakalpojumu

1. Ja produktam nav apraksts vai sadalīti uz tranzīta,lūdzu nosūtiet mums attēlu,mēs veiksim pilnu kompensāciju vai sūtīt jaunu produktu, jūs. 2. Ja sūtījums pazudis vai kādu produktu trūkst ,lūdzu, sazinieties un sūti mums bildes mums būs vēlreiz trūkst preces /parcel uz jums vai veikt pilnu kompensāciju.

Atsauksmes

1.Ja jums patīk mūsu produktu,jūs varētu mums dot 5 zvaigžņu komentēt un dalīties ar jūsu draugu.Jūsu novērtējam ir mūsu spēkos, lai kļūtu par lielu uzņēmumu. 2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt komentāru.Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums apmierināts risinājumu.

Technics Austs
Atvēršanas un Aizvēršanas Metode Pa kreisi un pa Labi Biparting Atvērt
Raksts IESPIESTS
Stils Amerikāņu stilā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apstrādes Piederumi Izmaksas Iekļauts
Materiāls 100% Poliesters
Izmantošana Mājas
Piemērojamo Logu Tips Dzīvoklis Logu
Modelis Tips Karikatūra
Instalācijas Veids Iebūvēts
Atrašanās vieta Logs
Zīmola Nosaukums Disney
Funkcijas Augstas Tonējums(70%-90%)
Formāts VIRVES
Veids Aizkaru
Modeļa Numurs DJ202100630-7

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti