Jauns Reduced price!
Balun 1:49 Balun 300w Pretestība Konversijas Īsviļņu Antenas HF Balun Beigām fed SSB Antena

Balun 1:49 Balun 300w Pretestība Konversijas Īsviļņu Antenas HF Balun Beigām fed SSB Antena

€35.91

-5%

€38.20

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: antenas hf, mat uztvērējs, acer touchpad, antena uztvērēja band hf, balun 9 1, daryl dixon, antenas cilpa hf, ham radio ssb, īsviļņu radio wiki, t9500.

modname=ckeditor

1:49 ilgi-line beigām-baro īpašu balun

Galvenie parametri:

1. Frekvenču diapazons: 3-30MHz

2. Transformācijas koeficients ir 1:49

3. Izturēt jauda: 300w (SSB

4. Ieejas pretestība: 50 omi (nevienmērīgi)

5. Izejas pretestība: 2450 omi (nevienmērīgi), piemērots ilgtermiņa līnijas beigās-baro īsviļņu antenas

6. Stāv vilnis: mazāk nekā 1,5

7. Vibrators garums: puse viļņa. (Saskaņā ar pusi-viļņa zemākās frekvences frekvences, ko izmanto kā garuma vibrators.Tur var būt nelielas atšķirības garuma vibrators atkarībā no izmantojamās frekvences.Piemēram, pēc savienojuma 20 metru vibrators 7/14/21/28MHz, tas, protams, rezonē šos četrus frekvenču joslas.Nav nepieciešams, lai noskaņotu, nav debugging)

8. Ievietošanas zudumu: 0.6 db

9. Izmēri: ārējais diametrs 50x130mm

10. Svars: 350 grami (tīrā svara, izņemot ārējā iepakojuma)

11. Nāk ar epoksīda sveķiem, valdes, nāk ar 304 nerūsējošā tērauda gredzens, kas nāk ar vara degunu, kas savieno vibrators, kas ir ērts, lai lietotājs varētu izmantot.Citi termināļa balun var atstāt peldošas.

12. Balun ir veikusi ūdensnecaurlaidīgs pasākumus, lietotājiem ir nepieciešams tikai, lai ūdensizturīgs starp M bloku un vadu kopīga.

Šī balun ir īpaši piemērota āra paziņojumu.Lietotājiem, kuri nav nosacījumiem, lai uzstādītu jumta antenu mājās, tā ir laba izvēle, lai izmantot šo balun, lai padarītu balkons makšķeri antena.Šī antena strādā pusi-viļņa valstī par 40 metru joslā, pilna viļņa garuma valsts 20 metru joslā, pusi-viļņa valstī uz 15 metru joslā, un 2. viļņa garums ir paziņojusi 10 metru joslu.Tātad, ir pierādīts, ka antena ir darba ieņēmumus valsts, un tas ir beigām-baro, dabas rezonanses, bez debugging, un bez tūninga.Turklāt, tai ir īpašas priekšrocības izmaksām, gala produktu, debugging, un uzstādīšana.Tā ir laba izvēle iesācējiem, un lauks.

Antenas padomi

Kā tas var būt, ko sauc par garu vadu, antenas?Jūs vienkārši velciet diegu?Nav!Stingri runājot, tas ir vienkārši.Nosaukums antena ir atkarīga no tā darbības frekvenci.Ja antenas garumam ir tieši pusi no viļņa garuma, tas tiek saukts par Ziber antenu, ko sauc arī par termināļa baroti dipols antena.Antenas, kuru garums ir lielāks par vienu viļņu garumu, sauc par ilgu-līnijas antenu.Daudz precīzāka definīcija var raksturot kā: antena, kuru garums ir lielāks par vienu viļņa garumu un vesels vairākas pusi-viļņa garumu, var saukt ilgi-līnijas antenu.Tātad, kad mēs izmantot to pašu antenu, strādāt dažādās frekvenču joslās nosaukums antena ir atšķirīgs?Ērtības labad mēs saucam antenas, kas darbojas zemāko frekvenču joslā, kā sen līnijas antenu.

Kāpēc izmantot garu vadu, antenas

(1) Tā nav viegli uzstādīt antenas pilsētās.

(2) Ar nelielu peļņu, tas ir labāks efekts nekā dipols antenu tās maksimālu starojuma virzienā.

(3) attāluma directionality nav skaidrs.

(4) vajadzības mobilo sakaru.

Izmantot garu vadu, antenas

Jo tas ir monopole antena, ar zemējumu radio stacijas dos labāk spēlēt, lai darbības beigām-baro antena.Zemējums ir tādi jautājumi, ka radio stacijas, kas izmanto citas antenas arī ir jābūt sazemētam.

Erekcija metodi, var atsaukties uz šādu attēlu:

Sertifikācija CE
Veids Gaisa Kondicionieris Daļas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti