Jauns Reduced price!
AC 220V 2000W SCR Sprieguma Regulators apgaismojuma intensitātes regulēšanas ierīcēm Mehānisko Ātruma regulators Elektronisko Termostatu Sprieguma Regulatora Modulis

AC 220V 2000W SCR Sprieguma Regulators apgaismojuma intensitātes regulēšanas ierīcēm Mehānisko Ātruma regulators Elektronisko Termostatu Sprieguma Regulatora Modulis

€1.91

-4%

€1.99

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: 220v ac sprieguma regulators, dc pwm, e100, 4000w reostats, termostats, 220v strāvas regulators, kontroles dc motor ātrums, ntc, 12v ac reostats, thermistor.

Pirkt Piezīmes

1. Divi loģistikas Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu un Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus nav sekošanas informāciju, tāpēc nav laika ierobežojuma.Mēs iesakām izmantot Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu vai Zidaapmetums.lv Standarta Piegāde.

2. Mēs nepieņemam kompensācijas par nelielu bojājumu (pin locīšana, nelieli ekrāna abrāziju,utt.)tranzīta laikā no materiāla, neietekmējot parasto lietošanu.Ja jums prātā,lūdzu, nav nopirkt.

3. Daži produkti sniedz tehnisku atbalstu, ja jums nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums rīkoties jūsu ziņojums pirmo reizi.

4. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs dos jums visvairāk apmierinošu atbildi.

5. Mēs piedāvājam katram klientam ar labas kvalitātes produktiem, ļoti labvēlīgas cenas un vissirsnīgāko pakalpojumu.Mēs ceram saņemt jūsu labas atsauksmes.

Novēlu jums patīkamu iepirkšanos!

Izturība materiāli: metāla un plastmasas Ieejas spriegums:AC 220V Sprieguma regulēšana: AC 50-220V Maksimālā jauda: 2000 W Izmērs:48 x 56x 28 mm Pievienojiet šo ierīci ar lampu vai mājas iekārta, virkne savienojumu, pēc tam pagrieziet rokturi dimming, ātrums, sprieguma, temperatūras kontroli.Kā jauda ir ļoti liela,tāpēc parastos mājas ierīces vai mazas fabrikas, pietiekami, lai izmantotu.Tas spiediena regulators ar divu veidu augstas jaudas silīcija kontrolē, potenciometrs ir rieksti, var lietot nav nepieciešams pievienot sastāvdaļu, ļoti ērti un praktiski Piemērojams Ierīci: Elektriskā krāsns, ūdens sildītāja, lampas, mazo mehānisko, elektrisko gludekli.utt

1x Sprieguma Regulators

Ja vajag vairāk detaļas, Pls un noklikšķiniet uz iesniegt rīkojumu.Ja jums ir nepieciešams vairāk, daudzumu,Pls sazinieties ar mums.Ja jums prātā, cena,Ja dažas detaļas nevar atrast manu veikalu,Pls sazinieties ar mums,mums vēl ir daudz detaļu, nav publicēts.

Mēs nosūtīsim jaunāko produktu, u pgraded funkciju.Tas, iespējams, ir dažādas formas un krāsas.Ja jūs nevarat vienoties, pls nepērk.

Lūdzu, neatveriet strīdu un atstāt sliktas atsauksmes, ja jums ir kādi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.Ceru, ka jūs saprotat, mums, paldies jau iepriekš.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Darbības Temperatūra /
Modeļa Numurs /
Barošanas Spriegums 220V
Ieejas Spriegums 220V
Pieteikums Dators
Iepakojums SOP
Izkliedes Jauda 2000W
Stāvoklis Jauns
Veids Sprieguma Regulators
izmērs 53*47*28mm
Zīmola Nosaukums HESAI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sprieguma Regulēšana 50-220V AC

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti