Jauns Reduced price!
Fascijas Masāža Ieroci Muskuļu Sāpju Terapija Massager Relaksējoša Ķermeņa Novājēšanu Augstas Frekvences Portatīvo Ierīci, Sporta Mājas

Fascijas Masāža Ieroci Muskuļu Sāpju Terapija Massager Relaksējoša Ķermeņa Novājēšanu Augstas Frekvences Portatīvo Ierīci, Sporta Mājas

€9.67

-33%

€14.44

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: masāža muskuļu pistoli, fascial pistoli, regulējams muskuļu masāža pistoli, lielgabals massag, fascijas pistoli, rotaļu pistole akumulators, massag, pastiprinātājs pistoli, mini muskuļu masāža pistoli, ūdens pistole akumulators.

Funkcijas:

1. Atbrīvot jostas un plecu sāpes: Atbrīvot plecu un muguras sāpes.Iestāde, kas nav izmantot, ir vairāk iespējams, ir ievainoti.Spēcīgas vibrācijas tieši hits dziļi muskuļos un ātri atbrīvo muskuļu sāpīgums.

2. 12 pārnesumi mainīga ātruma regulēšana: ilgtermi nospiediet LCD skārienekrānu, lai sāktu, humanizēts dizains, viegli darboties 12 rīku pielāgojumi, lai apmierinātu dažādas vajadzības.

3. AI smart čipa: Iebūvēts nospiežot atgriezeniskās informācijas sistēmu, saskaņā ar spiešanas spēku, lai regulētu transportlīdzekļu ātrums un jauda.

4. Viegli pārvadāt: elektriskā fascijas mašīna var notikt ar jums, bez uzglabāšanas soma, mīnus apgrūtinošo raksturu, tāpēc, ka masāža atpūta var patiesi integrētu savā dzīvē.

5. USB uzlāde: atbalsts portatīvā lādēšanu, ilgtermiņa lietošanai, papildināt, varu jebkurā laikā un vietā, un to var izmantot arī mobilo enerģijas, lai izmantotu tās elastīgi, stabilu un ērtāk.

Apraksts:

Elektriskā fascijas mašīna ir viegla un ērta, kas var atbrīvot nogurumu, noņem sāpes, un ātri atjaunot ķermeņa.

Specifikācijas:

Uzlāde: caur usb portu

Izmērs: 13*11cm

Pārnesums ātrums: 12 pārnesumi

Svars: 360g

Korpusa materiāls: ABS

Paketē Iekļauts:

1* Elektriskā Fascijas Mašīna

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Uzlāde USB uzlāde
Materiāls ABS
Zīmola Nosaukums CHANG KUN
Modeļa Numurs Elektriskā Fascijas Mašīna
izmērs 13*11cm
Pārnesums Ātrums 12 pārnesumi
Pieteikums Iestāde

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti