Jauns Reduced price!
Daudzkrāsains Reāli Putnu Scarer Pagriežot Galvu Skaņas Pūce Klaidonis Mānekļi Aizsardzības Atbaidīšanas Kaitēkļu Kontroles Scarecrow Dārza Pagalmā

Daudzkrāsains Reāli Putnu Scarer Pagriežot Galvu Skaņas Pūce Klaidonis Mānekļi Aizsardzības Atbaidīšanas Kaitēkļu Kontroles Scarecrow Dārza Pagalmā

€5.98

-34%

€9.20

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: vārna mānekļi, putnu mājas āra dabas, dārza skulptūra pūce, dārza scarecrow, putnu scarer, 360 drošības aizsardzība, metāla putnu mājas ārā, phototransistor, drošības aizsardzību sievietēm, pūce scarecrow.

Apraksts:

1.Tas spilgti pūce mānekļi atdarināt īsta pūce, lai skandāla prom dārza un lauksaimniecības kaitēkļiem, piemēram, putni un pūces dabas laupījumu, grauzējiem.

2.Reāli un spilgts izskats padara šo produktu arī lielisks rotājums jūsu dārza, pievienojot vairāk skaistuma un jautri dārzs.

3.Pūce scarecrow ir pārklāti ar maigu non-fading un ūdens necaurlaidīgs krāsas virsmas, un tas var pasargāt jūsu dārza augiem vai ziediem ārpus visu veidu laika apstākļiem.

4.Atšķirībā no ķīmisko līdzekļu, šī emulational pūce piedāvā drošs veids, lai kontrolētu kaitēkļu, nav toksiski un ķīmisko bezmaksas, cilvēkiem draudzīga.

5.Ar iebūvētu peilēšanas ierīce, pūce galvas var rotē par 360 grādiem un ir spuru uz muguras ar galvu, kas darbojas kā vēja lāpstiņu dabiski.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Reāli Rotējošu Galvu Pūce

Stils: Rotējoša galva stila, ne-rotējoša galva stils

Izmērs: par 16*15*38.5 cm

Svars: aptuveni 370g

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Daudzkrāsains

Paketē Iekļauts:

1x Pūce rotājumi (kas nav rotējošu galvu stils)

Vai

1 x Reāli Rotējošu Galvu Pūce

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Atbalsts Dropshipping & Vairumtirdzniecības
Modeļa Numurs --
Krāsa Daudzkrāsains
izmērs 16*15*38.5cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas
Svars About 370g
Tēma Dzīvnieku

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti