Jauns Reduced price!
Ar garām Piedurknēm Šefpavārs Vienotu Restorāna Šefpavārs Jakas Darba Apģērbs Virtuves Darba Valkāt Maizes Cepšanas Topi ar Priekšautu (Dungriņi) Apģērbs

Ar garām Piedurknēm Šefpavārs Vienotu Restorāna Šefpavārs Jakas Darba Apģērbs Virtuves Darba Valkāt Maizes Cepšanas Topi ar Priekšautu (Dungriņi) Apģērbs

€14.19

-40%

€23.65

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: xraydisk ssd 25 sat.

Produkta Apraksts

Gatavošanas Šefpavārs Formas Tērpu, Garām Piedurknēm, Pavāru Jakas Virtuves Restorānu Darba Valkāt Pārtikas Pakalpojumu Drēbes Profesionālo (Dungriņi) Augšējā Priekšauts

Motīvs:

1.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas auduma materiāls, kas ir sviedru absorbējošu, mīksta, ādai draudzīga, elpojošs un ērts.

2.Ķīniešu stilā stand-up apkakle dizaina kombinācija Ķīniešu un Rietumu stilu, izceļot modes; pielāgotas atbilstoši, izsmalcinātu pogas.Palielināt attēlu no šefpavāra.

3.Izsmalcinātu meistarība, nav bumbu, nav saraušanās spēja, ne fedings.

4.Unisex garām piedurknēm, pavāru formas, piemērots visiem pārtikas produktu ražošanā, piemēram, restorāni, kūka veikalos, kafejnīcās, utt.

5.Izmērs ja ir Āzijas izmēru, jūs varat izvēlēties vienu izmēru lielāku, atbilstoši jūsu ķermeņa tips.

6.Jaunā priekšauts var izbalināt nedaudz, tāpēc tas var būt iemērc sāls ūdens pusstundu pirms mazgāšanas, un pēc tam mazgā kā parasti.

7.Tāpēc, ka mūsu priekšauti ir jauns no rūpnīcas, tās var būt nedaudz garšu, bet neuztraucieties, lūdzu, atveriet to gaisā, tas būs labi, pēc kāda laika!Paldies.

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Krāsu, kā parādīts attēlā

Materiāls: Kokvilnas audums

Numurs: FA0073

Izmērs: M/L/XL/2XL/3XL

Lūdzu, skatiet lieluma diagrammu.

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdas 1-3 cm.

Paketē Iekļauts:

Šefpavārs vienotu top*1gab.

VAI šefpavāra vienotu*1 komplekts (garām piedurknēm top*1pc+priekšauts*1gab.)

Piezīme: tā Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no virs attēla.Paldies par jūsu sapratni.Parādīt Attēlu

Maksājumu ir daudz maksājumu metodēm, kas pieejami par Zidaapmetums.lv, piemēram, Alipay, Kredīta Kartes,Reālā laika Bankas Pārskaitījumu, Bezsaistes Maksājumu (Bankas Pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Kuģniecības Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts.

1.Jo Politika, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību.

2.Prece tiks piegādāta noteiktajā 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

3. Ja darījums ir Honkongas un Ķīnas valsts svētku dienā, apstrādes laiku būtu jāatliek.Lūdzu, saprast.

4.Ja jūs neesat saņemtu preces, 45 dienu laikā, pls ļauj mums 3-5 darba dienu laikā par pārbaudes nepiegādāts paketes, pirms mēs jautājumu, jums kompensāciju.Paldies Atgriešanās Politiku, Ja šis postenis ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 5 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.

Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Par Mums

Atsauksmes Cerot, jūs varat sniegt mums labas atsauksmes!Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu komercdarbības attīstībai.

Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies par jūsu atbalstu!

šefpavārs vienotus Chef Uniform top and apron
Western Restaurant Chef Jacket Fast Food Chef Uniform
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Auduma Veids Broadcloth
Izmantošana Pārtikas Dienests
Materiāls KOKVILNAS, Poliestera
Modeļa Numurs FA0073
Vienuma Tips Priekšauti
Hotel Chef Uniform Pastry Work Wear
Dzimums VĪRIEŠI

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti