Jauns Reduced price!
MAZEL Golfa Gludekļi Kopu Vienā Garums 4-pw / SW(9 Gabali), Labo Roku

MAZEL Golfa Gludekļi Kopu Vienā Garums 4-pw / SW(9 Gabali), Labo Roku

€230.48

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: golfa piegāde, golfa klubs, sota golfa klubi, bērnu soma uz slimnīcu, golfa dzelzs, mizuno taylormade gludekļi, golfa laser range finder, homas golfa klubi, itobori golf irons, kakla tele.

Golfa Gludekļi Set Set

MAZEL vienu garums golfa klubi gludekļi komplekts ir paredzēts gan iesācējiem, gan pieredzējušiem golfers, jo pamata ideja vienotā garums gludekļi kopumu, lai samazinātu sarežģītību spēle, kas padara golfa vairāk jautri, lai ikviens.

Tā funkcijas, kā šādi:

⛳VIENKĀRŠOT SAVU SPĒLI:100% grafīta vārpstas viena garuma (37.5 Collu) nodrošina pašu šūpoles svara un konsekventu justies par katru kadru,vienkārši, lai uzlabotu savu sniegumu,ideāls junioru un profesionāliem spēlētājiem ⛳431 nerūsējošā tērauda gludekļi funkciju apvienojums, kas lielā sweet spot uzlabota precizitāte,trāpīt, lai vairāk papildu attālums ⛳Nāk ar 9 gabali, golfa gludekļi kluba kopumu,Tostarp 4,5,6,7,8,9,PW,SW ⛳Zemāku smaguma centru, lai saņemtu bumbu lidot straighter un ilgāk,vairāk ātruma shot ⛳Augstas veiktspējas gumijas rokturis piedāvā labas rokas, justies turēt,anti-slip & Triecienu Absorbcija

Citas Funkcijas:

Firmas Nosaukums: MAZEL Kluba Tips: Gludekļi Vārpstas Materiāls: Nerūsējošais tērauds Dzimums: Unisex Veiklību: Labo Roku Flex: S

Liešanas viengabala Tehnoloģijas(6-SW)

6-SW izstrādāts ar liešanas kuģiem,vairāk pulētu virsmu & precīzāku dzelzs veidošanā,spēcīgāku struktūru radīt izcilu noskaņu un veiktspēju.

Augstas veiktspējas gumijas rokturis

Augstas veiktspējas gumijas rokturi ir viegli turēt ,absorbē sviedrus, un anti-slip!mūsu super nerūsējošā tērauda, arī palīdz novērst nevēlamas vibrācijas, bet spēlē,izveidot stabilu un ērtas rokā jūtas!

Plašāka Zoli

Plašāka zoles sniedz jums vairāk piedošanu,vienkārši, lai iegūtu vairāk attālums no katriem ietekmi, atrašanās vietu.Parasti dzelzs klubiem ir iespēja, lai palīdzētu jums uzlabot vismaz 5 metri.

Vitrīna

MAZEL Stāsts

"MAZEL" cēlies no viena no vecākajām valodām pasaulē,kas nozīmē labu veiksmi!Par laimi,Mūsdienās MAZEL kļuva par mūsu golfa zīmols izveidots 2002. gadā,lai panāktu vislabāko veiksmi, lai katrs golfa spēlētājs.Pēc tam, kad mūsu pūles, pēdējo 15 gadu laikā,MAZEL golfa bija plaši atzīta patērētāju grupas un devās uz pasaules.MAZEL zīmols vienmēr uzstāj uz "profesionālu fokusu,excellent service" kā biznesa philophy,Apņēmās sniegt labāko golfa produktu visā pasaulē klientiem.Ar uzlabot mūsu ražošanas tehnoloģijas,vairāk un vairāk jaunu golfs tiek izstrādātas, lai apmierinātu golfers " pieprasījuma,Lūdzu, jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu nākotne........

Zīmols MAZEL
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kluba Tipa GLUDEKĻI
Veiklību Labo Roku
Flex S
Nosaukums Golfa Gludekļi Komplekts
Dzimums Unisex
Vārpstas Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Zīmola Nosaukums MAZEL

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti