Jauns Reduced price!
AUPORO Vakuuma Pārtikas Sealer Mašīna Pārtikas Saglabāšanā Automātiskās Tirdzniecības Mājsaimniecības Pārtikas Vakuuma Sealer ar 10 Gab. Taupīšana Soma

AUPORO Vakuuma Pārtikas Sealer Mašīna Pārtikas Saglabāšanā Automātiskās Tirdzniecības Mājsaimniecības Pārtikas Vakuuma Sealer ar 10 Gab. Taupīšana Soma

€22.25

-49%

€44.49

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: xr plass.

Jaunu Vakuuma Sealer Mašīna Pārtikas Saglabāšanā ar 10 Gab. Taupīšana, Somas

Divējāda Funkcija Dizains -- Vakuuma Sealer ir izstrādāta tā, kam pieder diviem var izvēlēties veidus, lai nodrošinātu jūsu pārtikas ar labākajiem saglabāšanu.Izvēloties vienu no tiem, lai saglabātu jūsu pārtikas, pamatojoties uz pārtikas veidu, jūs vēlaties, lai aiztaisītu.

Dažādās Jomās -- Vairāk nekā tikai pārtiku taupīšana!Ne tikai tā var saglabāt svaigo normālas pārtikas preču un pārtikas, bet arī aizsargā fotogrāfijas, svarīgi failus, un burti.Tas ir ne tikai pārtikas, bet arī kameras objektīvs un citu digitālo produktu.

Daudzfunkcionāls Sealer -- Vakuuma Roņu Režīmā un Zīmoga Tikai Mode.Vakuuma iepakošanas mašīna var sūkāt gaiss no sealer somas ātri un pilnīgi, 10pcs Sealer somas iekļauti.

Praktiskā -- Saglabā dabisko garšu,saglabātu svaigu pārtiku un pagarina dzīvi no pārtikas.Tas arī der labi, lai uzglabātu garšīgi uzturā, un tas dara labu darbu, sausie produkti, saldēti pārtikas produkti, piemēram, spirāles šķiņķa šķēles, kuba steiku, popkorns, augļus, dārzeņus, cūkgaļu, vistas krūtiņa, liellopu gaļas, salāti, jūras veltes, čipsi un tā tālāk.

Drošības Garantiju -- Drošības bloķēšanas dizainu saglabā pārtikas aizzīmogošanas mašīnas cieši aizvērtas, kā darbināt, drošu un pasargā jūsu rokas no tiek nodedzinātas.

Kā Vakuuma Sealer Ar Somas

1. Iekļaut vienumus maisiņā.Tīra un iztaisnot atvērtu galu, soma, mijieskaita prom nekādu putekļu un izlīdzina grumbas vai vilnīšus.

2. Vieta brīvā gala soma vakuuma kamerā, zem gaisa ieplūdes.Nav pārplūdes maisā.

3. Aizveriet vāku un pēc tam nospiediet taustiņu abās vāka,un bloķēšanas sprādzēm.

4. Nospiediet "Vakuuma & Seal" Pogu un zaļā gaismas DIODE sāks mirgot, soma tiks automātiski putekļusūcēju.

5. Kad gaismas kļūst sarkans, maisiņš automātiski tiek noslēgts.

6. Kad LED kļūst zaļš atkal, ka process ir pabeigts.

7. Atveriet vakuuma atbrīvojot vārstu un atbrīvot vakuuma spiedienu iekšpusē mašīna.

8. Atveriet augšējo vāku un izņemiet maisiņu.Uzglabāt ledusskapī vai saldētavā noslēgtā pārtikas maisā, ja nepieciešams.

Materiāls:ABS, Metāls

Krāsa:Melna

Izmērs:37 x 7 x 5.2 cm / 14.5" x 2.75" x 2"

Paketē iekļauts

1 x Vakuuma Sealer

10 x Pack Somas

Zīmola Nosaukums AUPORO
Sertifikācija CE
Blīvējuma Garums 32cm
Ar Vakuuma Maisiņā
Modeļa Numurs CJSC2696
Barošanas Avots elektriskā
Veids Rokas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti