Jauns Reduced price!
Papildu Bieza Sievietes 2-IN-1 Cimdi, Slēpošanas Cimdi Snovborda Vīriešu Sniega Ziemas Sporta Silts, Ūdensizturīgs Pretvēja Slēpošana Mākslīgās Ādas Plam

Papildu Bieza Sievietes 2-IN-1 Cimdi, Slēpošanas Cimdi Snovborda Vīriešu Sniega Ziemas Sporta Silts, Ūdensizturīgs Pretvēja Slēpošana Mākslīgās Ādas Plam

€13.60

-15%

€16.00

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: brūnā sniega cimdi, anime zēns spilvens, slēpošanas sniega, slēpošanas cimdi sievietēm āda, vannas paklājiņš un dušas aizkaru komplekts, sniega pulveris, auto stikla, papīra, anime ķermeņa spilvens vīrietis, slēpošanas tērps, instant sniega.

Pirkstaiņi Galvenās Iezīmes:

Mēdz būt siltāka nekā cimdiem jo pirksti rada vairāk siltuma, ja viņi nav atdalīti viens no otra ar audumu, jo tie ir ar cimdiem.Viņi nav tik izveicīgāks kā cimdi, bet viņi joprojām var kalpot jums arī tad, kad jūs saimniecība, slēpju nūjas, griešanai pa kalnu uz snovborda vai dodaties pārgājienā, jo ledains temperatūra.

Paredzētas kalnu slēpošanas un snovbordu, ir ūdensizturīgs, elpojošs barjera, lai novērstu mitrumu no sniega un lietus, no kā iegūt un vienlaikus ļauj ūdens tvaikiem, no sviedriem, lai aizbēgt.

Barjera ir formā membrānu, kas ir laminētas, auduma, ieliktnis, kas atrodas starp ārējo apvalku un izolācijas vai ar pārklājumu, kas ir piemērots audums.

Izmēri

Izmēri zemāk mēra dzīvoklis-kas pozīciju, rokas mērījumu būs neatbilstību par 2,0 cm/0.8 collu

Microfibre Sintētiskās Izolācijas

Galvenie ieguvumi no sintētiskās izolācijas ir, ko tā veic, kad mitra, žūst ātri .

Svars gramos uz kvadrātmetru, kas siltināšana : 120g .

100% Ūdens Izturīgs

Paredzētas kalnu slēpošanas un snovbordu, ir ūdensizturīgs, elpojošs barjera, lai novērstu mitrumu no sniega un lietus, no kā iegūt un vienlaikus ļauj ūdens tvaikiem, no sviedriem, lai aizbēgt.

Barjera ir formā membrānu, kas ir laminētas, auduma, ieliktnis, kas atrodas starp ārējo apvalku un izolācijas vai ar pārklājumu, kas ir piemērots audums.

Padoms: Pat visdārgāko ūdensnecaurlaidīgi cimdi un pirkstaiņi var saņemt slapjš, parasti no iekšpuses uz āru.Rūpēties, lai saglabātu sniega iekļūšanu iekšpusē jūsu cimdus vai dūraiņus, un arī mēģināt ierobežot svīšana ar viņiem.Ja jūsu rokas ir sausas, tās būs vairāk iespējams, lai sasildītos.

Vilnas Oderes

Vilnas oderes uz Āra VEKTORU cimdi jūtas ļoti silts un ērts, jūsu rokās.Ne tikai ir odere, silta, viņi ir elpojošs tātad, ja jūs sāktu strādāt līdz sviedriem, vilnas maisījums dakts prom jebkuru mitrumu, saglabājot jūsu rokas ērti .

Sintētisko Plaukstām

Sintētisko plaukstām, nodrošina lielisku saķeri un stāvēt līdz nodiluma.

Nodiluma izturīgs plankumi uz pirkstiem, dūres un plaukstām uzlabotu izturību par darbībām, piemēram, slēpošanu un snovbordu.

Ilgi Bruņu Aproces

Ilgi bruņu aproces sniedzas pāri uzmavām, jaku un cinch slēgta, lai saglabātu sniega un vēss gaiss, no kā iegūt.

Rokas cinches akurāti, cimdus vai dūraiņus, pie plaukstām komfortablu, drošu fit jūsu rokas.

Velcro Rokas Regulēšana

Velcro rokas korekcijas, lai jūs varat sasniegt perfektu fit kopā ar rca slēgšanu, lai saglabātu aukstā un sniega ārā.dizains delnas siksna ir ne tikai ir noņemams, un tie nav iegūt tādā veidā .

Ani-lost

Secure jūsu cimdus vai dūraiņus, lai jūsu wrists, lai jūs netiks piliens viens no pacēlāji, pa ceļam kalnā.

Krāsa Šovs

Vitrīna

Paredzētā Izmantošana

Sakarā ar sniegu atspoguļo saules gaismu ir spēcīga plus auksts vējš veicināja acis.Mēs iesakām jums izvēlēties drošības profesionālo slēpošanas brilles savukārt zīmola "VEKTORU" ir tava labākā izvēle.VEKTORU slēpošanas aizsargbrilles ir aprīkošana sejas un novērstu vējā.Objektīvs ir izgatavots no importētās anti-miglas lēcas un tās pārklājumi, sacietējušas un apstrādāti ar skrāpējumiem izturīgs virsmas ietekmi un abrazīvās spējas. 100% UV, ir bijusi ļoti laba acu aizsardzību .

Kā saglabāt vislabāk to labāko

Mūsu jaunā brilles nāk ar maisu, tīrīšanai un uzglabāšanai .Izmantojot to palīdzēs uzturēt izcilu optiku par Marasnow lēcas .Mazgāt bage regulāri .

Mūsu Lēcas

Visus VEKTORU brilles jau ir pagājuši, anti-fog tehnoloģija apstrādes standarti, tāpēc visi no tiem ir anti-miglas,Kad tīrīšana iekšpusē sejas objektīvs ,īpaša uzmanība jāpievērš tam, lai izvairītos no nesaskrāpē .Izmantojiet tikai maigām ziepēm un ūdeni ; nekad nelietojiet tīrīšanas risinājumus lēcas , ietvari un lēcas , nav izdzēs objektīva , ļaujiet viņiem sausu ar sevi , tad izmantojiet ieplests, soma vai mīksta kokvilnas auduma, lai nosusināt objektīvs un dab lieko mitrumu , Berzes var scrach objektīva , Kad tīrīšana iekšpusē sejas objektīvs , īpaša uzmanība jāpievērš tam, lai izvairītos no nesaskrāpē .

Par VEKTORU@ OEM

* Columbia&Reima Piegādātāja

* 18 liesās ražošanas līnijām

* 20+ gadu Pieredzi

Mēs piedāvājam konkurētspējīgu vairumtirdzniecības cenu un pakalpojumu, tostarp piliens kuģniecības un utt.Jūtieties brīvi SAZINĀTIES ar mums, ja jūs vēlaties kļūt par mūsu licencēts REĢIONĀLO IZPLATĪTĀJU.Pretējā gadījumā, lūdzu, atstāt labas atsauksmes ar attēliem, vai produkts, video dalīta, lai Zidaapmetums.lv, savu sociālo plašsaziņas līdzekļu vai vietējo forumos!Atsūtiet mums saiti, savu amatu, vai video, un jūs saņemsiet 2 ASV dolāri KUPONU no mums.

vislabāk izmantot Kalnu Slēpošana, Snovbords
Tipa Hidroizolācija TPU 0.2 mm, ūdensizturīgs, elpojošs slānis
ūdensizturīgs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums VĪRIEŠI, Sievietes
Izolācija 100% sintētiskās šķiedras
Modeļa Numurs ACC30060
Oderes Audums Poliestera
Cimdu Siksna
Materiāls Poliestera
Svars Izolācija 120g
Palmu Materiāls PU

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti