Jauns Reduced price!
12 Pcs Women Flower Shape Mini Hair Claws Clips Clamps Girl Hair Accessories LXH

12 Pcs Women Flower Shape Mini Hair Claws Clips Clamps Girl Hair Accessories LXH

€1.77

-20%

€2.22

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: xr poniju gadījumā.

12 Gab. Sieviešu Ziedu Formas Mini Mati, Nagi Saspraudes Skavas Meitene, Matu Aksesuāri, LXH Objektu Specifikācija: Īpašības:

1. Snap Matu spraudes Barrettes Pāros, Gan meitenēm, lady vai sievietēm.

2. Snap cieši un krāsas neizbalē viegli vai peel off

3. Ideāli piemērots jebkuram matu dizains,jo īpaši bieziem Matiem.

4. Ļoti skaista un dziļu iespaidu spīd ar elegantu dizainu.

5. Padara izskatās tik pievilcīgi un uzvarēt, jūs tik daudz komplimentus, kad valkājot jebkurā vietā.

Specifikācijas:

Garums: apmēram 2cm

Piezīme: Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Materiāls: Metāla-- Stils: Cute/Romantisks Veids: Matadatas Metāli Veids: Citi Shapepattern: Pasaku is_customized: Nē Dzimums: Sieviešu

Komplektācija: 12 x Matu spraudes

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Dzimums Meitenes
Modelis Tips Ziedu
Veids Matadatas
Materiāls Plastmasas
Stils Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Bērni
Modeļa Numurs Matu Spraudes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti