Jauns Reduced price!
Motokrosa Motocikla Ķivere Iekšējā Klp Cepuri Ātri Sausas Elpojošs Beanie Cepure Klp Ķivere Dome Klp Mitruma Wicking Ziemas

Motokrosa Motocikla Ķivere Iekšējā Klp Cepuri Ātri Sausas Elpojošs Beanie Cepure Klp Ķivere Dome Klp Mitruma Wicking Ziemas

€0.40

-35%

€0.62

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: par motokrosā, cycl ķivere, motociklu scoyco, ķivere atvērt, ķivere retro, shoei ķivere, moto jaka, sieviešu motocikla ķivere, motokrosa ķiveres, moto velosipēds ķivere.

Apraksts:

Funkcijas:

Galvaskausa vāciņš ir izgatavots no 90% poliestera un 10% spandex maisījums,mīksts, elpojošs, ādai draudzīgas, ļoti viegla un elastīga,saglabājot jūsu sausi un ērti.

Lielisku Siltuma Saglabāšanas un Izpildes Mitruma Wicking:Daktis mitrumu un ātri izžūst, saglabātu jums silts uz aukstā laikā un uzturēt jūs auksts uz karstā laika.

Viens izmērs der lielākajai daļai : galvaskausa vāciņu var būt izstiepts viegli,piemēroti vīrietis un sieviete.

Mazgāšanas instrukcijas: mazgāt ar rokām vai mašīnā aukstā ūdenī, pakārt sausā, nav nepieciešams dehidratāciju.

Liels: gan telpās, Gan ārā aktivitātēm.Tas dos jums komfortu, bet pastaigas, pārgājieni, skriešana, skriešana, treniņu, savstarpējā apmācība, skriešana, riteņbraukšanas, vingrošanas, tenisa, dejas, basketbols vai kāds jūs varētu iedomāties.

Piezīme: Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.

Specifikācijas:

Glabāt Jūs Ērti un Droši, tajā pašā laikā!

Ķivere Iekšējā Dzesēšanas Klp ir Iekšējais Vāciņš, ka ir valkāt zem theHelmet.Ķivere Iekšējā Dzesēšanas Klp ir gan Mīksts un Elpojošs.Ithelps absorbēt un noturēt ķermeņa siltumu un samazināt sviedru veidot.

Tas palīdz absorbēt un noturēt ķermeņa siltumu un samazināt sviedru veidot.Tas ir mitruma wicking un ātri sauss.Tas novērš mitruma, netīrumiem un smaku veidošanos jūsu Ķiveres.

Ķivere iekšējā klp varat turēt savu matu vietā, tāpēc jums nav jāuztraucas par to, kam netīrs matiem Tas ir viegls, elastīgs un ir lieliska egle, kā tas ir one-size-fits-all) un tas ir ideāli piemērots gan menand sievietēm.

Materiāls: Poliesters

Izmērs: Viens izmērs der visiem(Elastīgs)

Paketē Iekļauts:

1 x Klp

Materiāls Poliestera
Atbalsts Dropshipping
Ķivere Materiāls Citi
Ķivere Stils Pilnu Sejas
Kvalitātes Sertifikāts DOT, Ece-R22/05, Snell, Jis, sg, Kā/Nz1698, Asus, Gb
Zīmola Nosaukums AUTO-partment
Dzimums VĪRIEŠI

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti