Jauns Reduced price!
100gab Puse Fluorescences Gaismas, kas Spīd Tumsā Nūjas Aproce, Kaklarota, Neona Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Apdare Halloween Aksesuāri

100gab Puse Fluorescences Gaismas, kas Spīd Tumsā Nūjas Aproce, Kaklarota, Neona Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Apdare Halloween Aksesuāri

€8.68

-20%

€10.85

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: xr iphone gadījumā cilvēks leon.

Daudzums:100gab/box

Garums: 19.7 cm/7.7"

Krāsa:randam jaukta

1.ULTRA SPILGTI UN ILGĀK - Šo mirdzumu, spieķi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu līdz 6 stundām kvēlojošs gaismas, lai jūs varētu baudīt savu ballīti visas nakts neuztraucoties, viņi izgaist.

2.Par BĒRNU drošību (NAV NOPLŪDE UN NAV TOKSISKS) - Mēs esam izstrādājuši mūsu svelme sticks, lai jūs varētu atviegloti zinot, ka jūsu mazulis ir droši, spēlējot ar viņiem.To izturīga konstrukcija padara tos grūtāk pieķerties, tāpēc tie nav viegli pārtraukumu un sākt noplūde, piemēram, līdzīgus produktus tirgū.

3.VIEGLI, LAI AKTIVIZĒTU GAISMAS STIENĪŠI – kad jūs saņemsiet savu pirkumu, un jūs esat gatavs partijas noņemt glow stick no iepakojuma un saliekt to, līdz atskan klikšķis pēc tam sakrata to, lai ienestu dzīvē.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.

Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas.

3. Ieteicams sūtījumiem: Zidaapmetums.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Svelme Piegādes Veida glow stick
Modeļa Numurs CH654
Godu Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, Atpakaļ Uz Skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, PATEICĪBA, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Halloween, Lieldienas, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena
Aizrautīgs Laiks 4-6hours
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti