Jauns Reduced price!
Nepievelk putekļus Plug Austiņas Jack 3,5 mm Smart Mikey Mi Taustiņu, Ātri Noklikšķiniet uz Pogas Smart Key Xiaomi Mobilo Telefonu 1GAB.

Nepievelk putekļus Plug Austiņas Jack 3,5 mm Smart Mikey Mi Taustiņu, Ātri Noklikšķiniet uz Pogas Smart Key Xiaomi Mobilo Telefonu 1GAB.

€0.40

-31%

€0.58

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: auto noklikšķiniet uz, mikey, anime tēju komplekts, sienas slēdzis, uzbrukums titan manga, bezkontaktu slēdzi, Noklikšķiniet uz, atslēgas smart, rikka, is ligzda.

Funkcijas:

1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes .

2. Īpašo saprātīga atslēgt programmējams Android Smart Pogu var iebāzt austiņu ligzda jebkuru viedtālruni vai planšetdatoru.

3. Šajā ierīcē ir izmantot to kā papildus pogu, lai veiktu ātru slēdži un uzdevumus uzreiz uz ierīces bez nepieciešamības, lai pārvietotos pa komplekss izvēlne uz jūsu tālruni vai tableti.

4. Šis produkts pašlaik atbalsta programmas, piemēram, Klick, 360, par XiaoMi un Ukey.

5. Vairāk nekā 50 ātri funkcijas var lejupielādēt, izmantot kā fotografēt, atverot lietojumprogrammas, ieslēdzot lukturīti, ko nosaka jūsu atrašanās vietu, SOS funkcija, skaņu ierakstu, videoierakstu, akselerometru, tālruņa zvanus, instant e-pastu, un daudz, daudz vairāk funkcijas!

6. Lejupielādēt lietojumprogrammas un ievietojiet smart plug audio jack.Atvērt lietotni un tad jūs varat izmantot standarta žestus, lai sāktu savu mīļāko funkcijas ātri.

7. Tas var palīdzēt jums samazināt garlaicīgs un sarežģītas operācijas un pievienot vienkāršību jūsu mobilo lietojumu, cik vien iespējams.

8. Tas ir arī vienkāršs, bet foršs putekļu necaurlaidīgs spraudni.

9. Saderīga ar lielāko daļu Android 4.0 vai iepriekš ierīces(kas nav saderīga ar IOS / Logu telefoniem).

10. Piemērots 3,5 mm austiņu ligzda.

11. Plug and play, viegli un vienkārši izmantot un uzstādīt jebkuru īsceļam, kuru vēlaties otrā.

Specifikācijas:

1. Materiāls: cinka sakausējums

2. Ligzda : 3.5 mm

3. Krāsa : sudraba tikai

4. Izmērs: 0,5 x 0,5 x 1.55 cm (L x W x H)

Pakete ietver

1 x Smart Austiņas Putekļu Plug

Zīmola Nosaukums JETTING
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Austiņu Jack Plug

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti