Jauns Reduced price!
30ml Wheel Cleaner Auto Riepas, Rūsas Noņemšanas Aerosols Metāla Virsmu Krāsas Auto Riepas, Rūsas Noņemšanas Antiseptisku Spray Motorcar Auto Tīrīšana

30ml Wheel Cleaner Auto Riepas, Rūsas Noņemšanas Aerosols Metāla Virsmu Krāsas Auto Riepas, Rūsas Noņemšanas Antiseptisku Spray Motorcar Auto Tīrīšana

€1.74

-39%

€2.89

Jauns produkts

Pieejams

Tagi: leafu nagu gēls, gumijas aerosolu filmu, auto loka melns, riteņu tīrītājs, cnc indikators, auto riepu tīru, ķēdes tīrītājs, šķidro rūsas, auto tīrīšanas 10, dettol antiseptisks krēms.

Apraksts:

Produktu Kategorijas: Rūsas Noņemšanas Aerosols

Tilpums: 30ml

Motīvs:

1. Rūsas Noņēmējs! : Tikai smidzināšanas var noņemt rūsu uz iestrēdzis mašīnu daļas bez demontāžas!Iekļūt daļas iestrēdzis uz zvejas rīkiem, rieksti, utt.vai iestrēdzis!Rūsas noņemšanas aerosols ir tīrīšanas aerosols, kas var uzreiz noņemt rūsu vienā spray.

2. Mirkli anti-rūsas efekts! : Nodrošināt ātrus risinājumus, negaidot to strādāt!Nekavējoties noņemt rūsas plankumi uz metāla daļām, atjaunotu spīdumu un novērš rūsas plankumi no jaunattīstības vēlreiz.Tas iekļūst dziļi plaisas un kanalizācijas ūdens, novēršot koroziju, atstājot ultra-izturīgs, tīra vaska pārklājums uz metāla virsmas.

3. Novērstu oksidāciju un koroziju! : Ar vaska pārklājumu var ievērot metāla virsmas vairākus mēnešus un aizsargā virsmas no oksidēšanās.Uzreiz atjaunotu spīdumu un novērš rūsas veidošanos.

4. Ne īpaši ir nepieciešams aprīkojums! Ja izmantojat rūsas noņemšanas aerosols uz metāla virsmām, jums nav nepieciešams, jāvalkā cimdi, maskas vai jebkuru aizsardzības aprīkojumu.

5. Droši izmantot uz jebkuras virsmas! : Netoksisks, bez vadītāja un bez ķīmiskām vielām.To var droši izmantot gandrīz visu, ieskaitot krāsas, metāla virsmām, plastmasas un vinila.Ļaujiet jūsu mašīna atsākt darbību, nekavējoties!Atjaunot spīdīgu virsmu ar šo rust remover spray!

Iepakojuma saraksts:

1*Rūsas Noņemšanas Aerosols

Piezīme:Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Materiāla Tips Rūsas Noņēmējs
Postenis Svars 48
Zīmola Nosaukums Yfashion
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Īpašas Pazīmes Hub Cleaning
Postenis Apjoms 30ml

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti